Alenka Koren Gomboc je očitno res z vsemi “žavbami” namazana deklina. In očitno spisek njenih “grehov” še ni končan, saj se je trem, ki sem jih včeraj zapisal: ponaredek spričevala o zaključnem izpitu na Srednji trgovski šoli Maribor, ponarejeno priporočilo vodje poslovalnice banke in laži glede odhoda iz podjetja Miklavc pridružilo še eno, bolj kompromitirajoče.

Alojz Velički, ravnatelj srednje trgovske šole v Mariboru je včeraj namreč zatrdil, da poslanka SDS, Alenka Koren Gomboc ni nikoli prestopila praga njihove šole (vir) in je njena diploma o zaključnem izpitu ponarejena! Učenka Alenka Koren ni bila vpisana v njihovo šolo, spričevala pri njih niso izdali, v času, ko je ona “opravljala” zaključni izpit so pri njih že imeli poklicno maturo in kot pika na i so tudi približki štempiljk in podpis ravnateljice – ki so ponarejeni!

Smešno je, da bi lahko, ko je bila že v razpoloženju ponarejanja, ponaredila diplomo pravne fakultete, ali pa mogoče medicinske, kjer bi lahko izvajala operacije srca in podobne stvari, ker očitno je ona sposobna marsičesa! Da ne bo pomote – človek je lahko sposoben tudi brez spričeval, ali diplom, vendar naj to jasno pove in naj za to, da bi dokazal, kako je dober, ne ponareja stvari!

Taista Alenka Koren Gomboc, ki je poslanka SDS v parlamentu in za svoje delo dobi 3.883 eurov bruto, ima očitno res jajca, da si upa še vedno priti v parlament. Na njenem mestu bi se skril od sramu in prebegnil v kakšno še “neodkrito” državo. Seveda pri njej obstaja možnost, da mogoče #nivedela, da se v pravni državi tega ne počne.

Vsaka podobnost z njenim “šefom”, je zgolj in samo plod vaše domišljije. Očitno ima poslanka Gomboceva podporo v stranki SDS, ki ji še vedno stoji ob strani – in iz tega je dokaj jasno vidno, kaj si mislijo o poštenosti in laži. To je zgolj samo še en delček v mozaiku več, da dejansko obstajata dve vrsti laži – ena je za njihove in je upravičena, druga pa je za vse drugače misleče in jo je treba takoj eliminirat, oz. je potrebna takojšnja eksekucija.

Mogoče je ob tej aferi čas, da se dejansko preveri kakšni poslanci sedijo v naših klopeh? Da se naredi preverba njihove izobrazbe, kot mogoče še česa drugega?!?

Pred leti se je govorilo o etiki v politiki, vendar se je očitno samo govorilo – storilo se v tej smeri ni nič. Namreč cel kup politikov so dobili že s prsti v medu, kot so jim bile tudi dokazane stvari, vendar se spremenilo ni nič. Glede na to, da so to ljudje, ki zastopajo “naše” interese (smešno se tole sliši, kajne) in da so bili izvoljeni, bi morala obstajati tudi možnost, da jih “odvolimo”. Namreč sami se očitno ne bodo odstranili, čeprav bi bilo to potrebno. Že zdavnaj. No, mogoče tole pomaga

3. vseslovenska vstaja, 8. februar – Kongresni trg, Ljubljana

alenka_koren_gomboc_sds