Alenka Koren Gomboc je očitno res z vsemi “žavbami” namazana deklina. In očitno spisek njenih “grehov” še ni končan, saj se je trem, ki sem jih včeraj zapisal: ponaredek spričevala o zaključnem izpitu na Srednji trgovski šoli Maribor, ponarejeno priporočilo vodje poslovalnice banke in laži glede odhoda iz podjetja Miklavc pridružilo še eno, bolj kompromitirajoče.

Alojz Velički, ravnatelj srednje trgovske šole v Mariboru je včeraj namreč zatrdil, da poslanka SDS, Alenka Koren Gomboc ni nikoli prestopila praga njihove šole (vir) in je njena diploma o zaključnem izpitu ponarejena! Učenka Alenka Koren ni bila vpisana v njihovo šolo, spričevala pri njih niso izdali, v času, ko je ona “opravljala” zaključni izpit so pri njih že imeli poklicno maturo in kot pika na i so tudi približki štempiljk in podpis ravnateljice – ki so ponarejeni!

Smešno je, da bi lahko, ko je bila že v razpoloženju ponarejanja, ponaredila diplomo pravne fakultete, ali pa mogoče medicinske, kjer bi lahko izvajala operacije srca in podobne stvari, ker očitno je ona sposobna marsičesa! Da ne bo pomote – človek je lahko sposoben tudi brez spričeval, ali diplom, vendar naj to jasno pove in naj za to, da bi dokazal, kako je dober, ne ponareja stvari!

Taista Alenka Koren Gomboc, ki je poslanka SDS v parlamentu in za svoje delo dobi 3.883 eurov bruto, ima očitno res jajca, da si upa še vedno priti v parlament. Na njenem mestu bi se skril od sramu in prebegnil v kakšno še “neodkrito” državo. Seveda pri njej obstaja možnost, da mogoče #nivedela, da se v pravni državi tega ne počne.

Vsaka podobnost z njenim “šefom”, je zgolj in samo plod vaše domišljije. Očitno ima poslanka Gomboceva podporo v stranki SDS, ki ji še vedno stoji ob strani – in iz tega je dokaj jasno vidno, kaj si mislijo o poštenosti in laži. To je zgolj samo še en delček v mozaiku več, da dejansko obstajata dve vrsti laži – ena je za njihove in je upravičena, druga pa je za vse drugače misleče in jo je treba takoj eliminirat, oz. je potrebna takojšnja eksekucija.

Mogoče je ob tej aferi čas, da se dejansko preveri kakšni poslanci sedijo v naših klopeh? Da se naredi preverba njihove izobrazbe, kot mogoče še česa drugega?!?

Pred leti se je govorilo o etiki v politiki, vendar se je očitno samo govorilo – storilo se v tej smeri ni nič. Namreč cel kup politikov so dobili že s prsti v medu, kot so jim bile tudi dokazane stvari, vendar se spremenilo ni nič. Glede na to, da so to ljudje, ki zastopajo “naše” interese (smešno se tole sliši, kajne) in da so bili izvoljeni, bi morala obstajati tudi možnost, da jih “odvolimo”. Namreč sami se očitno ne bodo odstranili, čeprav bi bilo to potrebno. Že zdavnaj. No, mogoče tole pomaga

3. vseslovenska vstaja, 8. februar – Kongresni trg, Ljubljana

alenka_koren_gomboc_sds

4 Responses to Ups – Alenka Koren Gomboc ni obiskovala srednje trgovske šole

 1. Anonimno pravi:

  Matr, ta baba te pa res rajca.

 2. Janč pravi:

  Če so od 90 poslancev trem (ali koliko?) odkrili ponarejanje, bi se morali vprašati, koliko je še torej neodkritih…

  Glede na očitno slovensko folkloro bi morali spričevala preveriti:
  – vsem obstoječim poslancem
  – potem pa vsakemu novemu
  – vsem županom

  Včasih v kakšnem ameriškem filmu pokaže, da ima dohtar diplomo na steni. Ni slaba ideja. Kako veš, da ima tvoj zdravnik ali zobozdravnik dejansko diplomo in ne le bele halje? Ok, pretiravam, vem, ampak včasih človek sliši takšne zgodbe, da se res vpraša, ali ima dohtar dotičnega sploh diplomo…

 3. S pravi:

  “Glave letijo…”
  So bili časi ko so ljudje delali po svoje, delili vodilne položaje, neglede na njihovo znanje in šolo temveč na kateri strani so bili in kaj so lahko naredili za njih.
  Podobno je sedaj, s tem da želijo svoje položaje prekriti s svojimi kvazi šolami, da bi opravičili svojo pozicijo.
  …ne ni edini primer, še veliko jih je. Nekateri so dobili svoje statuse “visoko izobraženih in zaželjenih v visokih krogih” že pri osamosvojitvi. Veliko od njih ne zaradi svojih interesov temveč zaradi interesov drugih.
  Pa saj poznamo “strice iz ozadja”, ki delajo od legalnih do nelegalnih stvari, odgovarjali pa nikoli ne bodo, ker so nastavili “tasvoje”.

  …ampak celotna “mreža” takšnih poslov je podobna kot pri finančnih balonih, na koncu poči. Z razliko od balona se sedaj mreža trga, in vsak predstavlja del trdne mreže, ki bo na koncu za svojo varnost pokazala pot do središča (gamad usrano, ki uničijue slovenski narod).

 4. Bgrozni pravi:

  Tale primerek je oportunisticna nepotistka, ki je upala na udobno zdenje v brezdelju slo parlamentarne kloake. Pritiskanje tipk po navodilih centrale zmore tudi opica, se malo kimanja in ploskanja velikemu majeru za 4k bruto na mesec, take priloznosti ne bo vec dobila…
  Sicer pa poznas cvetko, ki kandidira za naslednika Zerjava in se bo od lazne samohvale razpocil, novinarji pa nic, “gostujoci profesor na university of georgia”, in svizec je zavil cokolado, tam nekje v Georgia…

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.