Nika Kovač je postala Slovenka leta 2021 in frustracije njenih “nasprotnikov” ob tem so tako ogromne, da me že malce skrbi za njihova zdravja. Verjetno bi moral Slovenka leta postati Janez Janša in potem bi bilo vse v redu. Za Žana Mahniča je Nika Kovač zdraharica, ne pa Slovenka leta, vsaj tako je tvitnil.

Ker Žan pač ni najbolj bistroumno bitje, mu lahko razkrijem, da se z njegovo nebulozo ne strinja vsaj 682.760 Slovencev z volivno pravico. Očitno se je Žan odločil, da si da avtogol s to izjavo in dokazal, da jim razmišljanje in sklepanje pač ne gre dobro od rok.

Nika Kovač je namreč s pomočjo ostalih organizacij uspela mobilizirati 682.760 volivcev, da so odšli na volišča in oddali glas PROTI in tako uspešno zavrglo ideje Vizjaka o spremembah zakona o vodah Na drugi strani pa je ablast uspela mobilizirati 104.312 volivce, da so podprli ta škodljiv zakon na referendumu. Ja, to je ta realnost “zdraharice”, kajne Mahnič?

Poleg tega je Niki uspelo mobilizirati tudi mlajše generacije, da so odšle na volišča in tako smo dobili dokaz, da ni ta generacija povsem apatična, kljub temu, da si marsikdo to tako predstavlja. Še več. Očitno so se mladi začeli prebujati, kar pomeni, da s tem močno ogrožajo stranko SdS. Kar seveda pomeni strah in paniko na Trstenjakovi in posledično se SdSovski veljaki poslužujejo poskusov diskreditacij, ki pa so povsem kontraproduktivne.

V bistvu bi bili takšni tviti smešni, če ne bi bili žalostni. Kar Peter govori o Pavlu, pove o Petru več kakor o Pavlu, kajne Mahnič? Me zanima kdo se bo zadnji smejal po 24. aprilu 2022!?

Tik Tok Tik Tok

zan mahnic nika kovac