hotel bohinj damian merlak 3 hotel bohinj damian merlak 3

Bo Jože Podgoršek, minister za kmetijstvo odstopil?

Vprašanje, ali bo Jože Podgoršek, minister za kmetijstvo odstopil je seveda retorično! Kljub temu, da so ga dobili s “prsti v marmeladi”, ko ni plačal nočitev  v Hotelu Bohinj se odstop seveda ne bo zgodil. Jože Podgoršek je namreč kandidat stranke NSi za vstop v parlament, gre pa po poteh Aleksandre Pivec, ki so jo prav tako dobili s “prsti v marmeladi”.

Portal Necenzurirano je pred dnevi prvi poročal o tem dogodku. Kljub temu, da je Jože Podgoršek z ženo nočil v hotelu Bohinj januarja, je ta račun plačal šele 7. aprila. Ampak to še ni vse. Jože Podgoršek se je podobno kot Aleksandra Pivec zapletal iz odgovora v odgovor.

Najprej je trdil, da je pozabil plačati račun, ker se mu je mudilo. Potem je zgodba dobila spin in naj bi se v hotelu dogovoril, da plača nočitev kasneje, ko dobi račun po pošti. Ampak smešno pri tem je, da je plačal turistično takso ob “check outu” iz hotela, kar pomeni, da se mu ni mudilo.

Očitno tudi ni bilo dogovora o plačilu računa, ki naj bi ga prejel po pošti, saj je račun za njegovo nočitev plačalo podjetje KŽK. Torej je jasno, da Jože Podgoršek laže in se bolj in bolj zapleta.

Sedaj poskušajo v NSi s spinom – da je minister žrtev izsiljevanja! Pa dobr no, a majo ti ljudje res občutek, da smo vsi butasti v tej Sloveniji? S čim pa bi ga izsiljevali? Tolk žalostno, da se niti več ne morem nasmejati.

Ampak najpomembnejše v tej zgodbi je, da ga Tonin še vedno podpira. Očitno so to ti novi standardi v politiki. Očitno je to modus operandi vseh, ki se spajdašijo z desnico in imajo občutek, da “držijo boga za jajca” in jim nihče ne more nič!

hotel bohinj damian merlak 3