Stuart Weitzman - ženski čevlji - fetiš za 200 funtov in več 2 Stuart Weitzman - ženski čevlji - fetiš za 200 funtov in več 2

Za desnosučne je problematično objemanje predsednice DZ v parlamentu in njeni rdeči čeveljci s petko

Mag. Urška Klakočar Zupančič je kot prva ženska v samostojni Sloveniji postala predsednica DZ. Pa vendar je desnosučne in desnosučne medije zmotil njen objem z dr. Robertom Golobom v parlamentu po tem, ko je nastopila svojo funkcijo. In da bi bila mera šovinizma polna, so se obregnili tudi ob njene rdeče čeveljce z visoko petko.

Vesel sem, da smo v parlamentu dobili končno predsednico. Očitno tega veselja ne delijo na desnem polu, saj se je usul plaz pljuvanja in drekanja na to temo. In desnosučni so zopet dokazali svoj modus operandi, ko so se obregnili ob njen objem z dr. Robertom Golob ob tem dogodku.

Sicer je mag. Urška Klakočar Zupančič že večkrat dokazala, da je oseba, ki se objema in je to razvidno tudi iz fotografij, ki so objavljene na spletu. Objela se je z Igorjem Zorčičem, pa vendar tega ni nihče “problematiziral” ali pa iz tega delal zgodbo. Ko se je objela z novim mandatarjem, pa so desnosučni to izkoristili za poskus diskreditacije.

V bistvu so jih “sparčkali” skupaj. Nepomembno je, če je to res ali ne. Če je, je to njuna stvar in ne stvar desnosučnih medijev, ki sedaj o tem pišejo kot o informaciji javnega interesa. Če ni, je to njuna stvar in samo njuna. Ampak desnosučni si vzamejo pravico postaviti človeka na tnalo in ga zmaličiti, če jim ni povšeči.

Druga stvar ob katero so se obregnili desnosučni svetohlinci pa so bili njeni elegantni rdeči čeveljci s petko, ki jih je nosila ob “zaprisegi”. Tudi to moti te ljudi. Ne bom ponavljal njihovih besed, se mi pa gabi ob tem, ko jih berem in vidim kako ti ljudje tretirajo ženske, ki poskrbijo za svoj videz in se uredijo primerno svoji funkciji in položaju.

“Rđavom kurcu i dlaka smeta”, bi bil lahko edini komentar na te šovinistične tvite in izjave, ki so si jih privoščili ob tem. In prav žalostno je videti, da moški v letu 2022 ob pogledu na rdeče čevlje to povežejo s svojimi “predstavami in mokrimi željami”. Ampak ja, vsak dan znova dokažejo, da dno nima dna za njih in njihove pritlehne tvite in komentarje. Toliko žalosti kot je v teh ljudeh je zelo žalostno.

  1. Imajo sliko ko se objemata jajo in orbi?
    Pirki razmišlja. Če imaš IQ okoli 80, je to hud intelektualni napor. In traja…

Komentarji so zaprti.