Vlada ni bila pripravljena na 2. val Covid 19 zato krivdo vali na medije in drzavljane Vlada ni bila pripravljena na 2. val Covid 19 zato krivdo vali na medije in drzavljane

Nehajmo se slepiti, da v Sloveniji ni fašizma / smrt fašizmu, svoboda narodu

Nehajmo se slepiti, da v Sloveniji ni fašizma! To, kar se dogaja v Sloveniji že nekaj časa je fašizem! Ko hoče Janez uničiti civilno družbo že dve leti, vendar mu to ne uspeva in v času pred volitvami samo še stopnjuje svoje rabote. Drugače si ne znam predstavljati poziva za pojasnila glede kampanje, ki ga je dobil Inštitut 8. marec od Ministrstva za notranje zadeve. Pod poziv je podpisan glavni inšpektor Marko Kandolf, ki je to delovno mesto zasedel 31. marca. Ne, ne gre za 1. aprilsko šalo. Gre za fašizem, gre za ustrahovanje civilne družbe, ker milijoni, ki jih je SdS vrgel v dve letno predvolilno kampanjo s plakati po celi Sloveniji, z desnosučnimi mediji in prevzemom vsega kar je bilo možno prevzeti – ne dosegajo pričakovanih rezultatov.

Modus operandi je vedno enak. Najprej Janez na tviterju napade civilno družbo, da izvaja najbolj množično kršitev zakonodaje o volilni kampanji, ker po državi pozivajo ljudi k udeležbi na volitvah. Temu že naslednji dan sledi zastraševanje s strani inšpektorja. In vse je točno tako, kot so v Inštitutu 8. marec napovedali.

Težava je v tem, da Janez ne ve več kaj dela. Namreč, že dve leti so po Sloveniji SdS, NSi in SMC oglasni panoji. Ampak ne, Janeza moti pozivanje k volitvam! In je treba začeti z ustrahovanjem. Janeza na motijo desnosučni mediji, ki prirerajo ankete, da Janezu kažejo večjo podporo kot jo ima v resnici. Janeza ne moti, da RKC agitira za koga je treba voliti. Janeza ne motijo desnosučni mediji, ki jih je preko 25, ki vsakodnevno agitirajo zanj, objavljajo laži in poskušajo podtikati.

Najbolj smešno je, da Janez in njegova falanga očitno nimajo pojma kaj sploh še delajo in kako se bodo maščevali državljanom Slovenije, ki niso na njegovi strani in potem delajo povsem začetniške napake, ki padajo na sodiščih po vrstnem redu.

Se spomnite branja Ustave na Trgu republike, ko so robokopi odnašali ljudi, ki so sedeli na tleh? Ja, to je bil fašizem! Se spomnite zaplinjenja Ljubljane s solzivcem? Ja, to je bil fašizem. Našteval bi lahko v nedogled, pa ni več niti vredno – to kar imamo sedaj v Sloveniji je fašizem. In tega ne potrebujemo državljani. Tega ne potrebuje nihče.

Janez, ki nima jajc, da bi se na preiskovalni komisiji soočil in obrazložil o financiranju desnosučnih medijev iz tujine, bo raje ustrahoval civilno družbo. Ampak Janez je ostal nekje daleč v času in se ne zaveda, se nihče več ne boji njegovih groženj in njegovih tvitov ob katerih onanirajo njegovi troli s Trstenjakove in dajejo vtis, da jih je veliko. Revežev je malo.

In vsaka podobnost z Rusijo je zgolj in samo naključna, kajne? Saj Janez ne ve več kaj dela. In 24.4. bo čas, da gre na smetišče zgodovine in da dobimo nazaj Slovenijo kot si jo zaslužimo in si jo želimo ustvariti. Ti dve leti pa sta naredili Sloveniji tako veliko škodo, da bomo to sranje čistili še par let.

Aja, pa Janez še ni končal svojega pohoda in še ni zamenjal vseh. Pred dnevi so objavili razpis za 160 delovnih mest za nedoločen čas v javni upravi. Rok za prijavo 3 (tri) dni. Tako Janez skrbi za svoje zveste pribočnike in se jim ob koncu zahvali za njihovo pomoč. Ostali, ki so bili na višjih funkcijah pa so dobili še boljša delovna mesta in še višje plače.

Smrt fašizmu / Svoboda narodu!

Vlada ni bila pripravljena na 2. val Covid 19 zato krivdo vali na medije in drzavljane