Nadaljevali bomo s tem, da bodo ljudje imeli več in se ne ubadali s tem, kako bodo naši zanamci povrnili dolgove. Te besede, ki jih je izrekel Aleš Hojs na soočenju, je potrebno dati v okvir in na steno. Ne, ne gre za #fakenews, ali pa za potvarjanje njegovih besed – gre za dejansko izrečen stavek, ki pove ogromno o tem kako trenutna ablast vidi prihodnost Slovenije.

Če parafraziram Aleša Hojsa in njegov stavek. Briga nas za to kdo bo odplačeval pufe, ki smo jih ustvarili in jih bodo ustvarili še veliko več, ker se njih gre zgolj za to, da pustijo prazno blagajno in jih “boli kurec” kako bodo zanamci odplačevali njihov zapitek, ki ni majhen.

Ja, včasih znajo politiki tudi presenetiti s svojo iskrenostjo. Sicer se je s to izjavo ustrelil, kajti ni niti verjetno razumel kaj je povedal in ni želel biti iskren. Je pa nehote očitno prikazal njihov modus operandi, ki smo ga navajeni zadnje dve leti. Saj ni pomembno kolk “stane”, pomembno je, da se ne ukvarjamo s tem kdo bo to odplačeval.

V luči tega bi bilo sicer super in oh in sploh, če bi Janez dobil še en mandat in potem bi videli kako je “srat s prazno ritjo”, kot se zgodi po Janezovem mandatu, ko je treba leta in leta popravljati njihove neumnosti, ki so jih uspeli ustvariti v kratkem časovnem obdobju. Ampak roko na srce, Slovenija ne bi zdržala še enega mandata Janeza in njegove falange, ki nima pojma kaj dela, dela pa samo škodo državljankam in državljanom Slovenije.

Po tej Hojsevi izjavi mi je jasno, zakaj se ni smel udeležiti soočenja na nacionalni televiziji. Ker bo “zajebal” še tist, kar do sedaj še ni. In Janez verjetno ni vesel, ker Hojs ni uspel sprovocirati Goloba na soočenju, ampak je bil kot brezzobi kužek, ki ga vsak pomiluje. Očitno je to začetek Hojsevega konca!