rtv slovenija postaja nova24tv rtv slovenija postaja nova24tv

Aleš Hojs poziva k prenehanju plačevanja RTV naročnine / očitno bodo izgubili na referendumu

Kaj je pokvarjenost? To, kar zadnje čase počne Aleš Hojs – tista oseba, ki je z mamo hotel na Hrvaško, pa ga niso pustili. Tista oseba, ki se je upal sprehoditi po Ljubljani v času protestov, z do zob oboroženimi “specialci”. Tista oseba, ki je zaplinila Ljubljano z več kot 600 dimnimi granatami. Sedaj poziva “svoje sledivce”, da naj prenehajo plačevati RTV naročnino in naj odjavijo TV sprejemnike. Očitno bodo izgubili na referendumu in je treba s sanacijo tega škodljivega referenduma.

To, da je Aleš Hojs pokvarjen je jasno vsakomur. Ampak očitno ima v teh dneh še malce hujše prebliske, saj ne mine dan, da se ne bi izpostavil in dokazal, da dno nima dna zanj.

Aleš Hojs je dokazal, da ni najbolj inteligentno bitje. Tudi tokrat je tako, saj se mu niti ne sanja kaj pomeni odjava RTV sprejemnika in kaj sploh državljani plačujemo. Njemu verjetno RTV prispevek plačuje mama in zato nima pojma kaj to pomeni. ž

Spodaj je realnost – če imate katerokoli napravo, ki sprejema “radijske valove” ali pa imate radijski sprejemnik v avtu, ste plačnik RTV prispevka. Ne gre zgolj in samo za televizijske zaslone kot si tolmači Hojs, ki je dve leti dokazoval, da mu niso jasni zakoni, niti ustava.

In če ne želite, da dobite položnico za izterjavo, potem premislite kaj vam svetuje Aleš Hojs. Seveda obstaja še en tvist – mogoče pa si želi tako napolniti prazno RTV blagajno, ki jo je nesposobno vodstvo izpraznilo in računa, da bodo dobri “desničarji” pomagali na takšen način. No, zagotovo Aleš ni tak biser, da bi se spomnil česa takšnega.

Aja, na referendumu pa glasujte ZA! Ker glas ZA je glas proti Hojsu in tem škodljivim ljudem, ki v v državnih službah tvitajo v službenem času stvari, ki nimajo veze z njihovimi službami. In za to so odlično plačani!