Igor Pirkovič je včeraj “vodil” oddajo Arena. No, vsaj jaz sem tako mislil. On pa je mislil, da vodi oddajo Tarča in dokazal, da za desnosučni kader sploh ni pomembno da vedo katero oddajo vodijo – pomembno je, da so njihovi. Ne, to kar se dogaja z nacionalko ni smešno niti najmanj zabavno. Zato bom na referendumu obkrožil 3 x ZA!!!

Včerajšnja oddaja Arena je bila smešna že sama po sebi. Ko voditelj ne ve točno katero oddajo vodi in ko je voditelj izrazito nakljonjen eni strani, potem je jasno, da si nihče, razen domoglupcev, ne želi takšne nacionalne televizije.

Vseeno si želim, da oddaje vodijo ljudje, ki vedo kaj pomeni piroliza in ki niso navijaški do enega pola. Temu se ne reče novinarstvo, ampak je zgolj dokaz, da desnosučna falanga želi pretvoriti nacionalko v Nova24 – glede na prestope kadra, ker so Madžari zaprli “pipce” se to dejansko tudi uresničuje.

Aja, pa še tole o Pirkiju. Če bi ta oseba vsaj vedela za kaj je v studiu, bi bilo vse skupaj precej bolj preprosto in precej lažje. Ko pa sanjaš, da vodiš oddajo Tarča, v resnici pa vodiš oddajo Arena, ki ima nižjo gledanost kot risanka Bacek Jon, potem je vse skupaj povsem jasno. Ja, to je domet Pirkija …