proslava shutterstock 6 proslava shutterstock 6

Igor Pirkovič laže, da je imela proslava najvišjo gledanost katere od državnih proslav od leta 1991

Igor Pirkovič se je podpisal pod scenarij “shutterstock proslave”, ki je bila vse prej kot v ponos Sloveniji. Vendar moramo razumeti, da so nekaterim vrhunec umetnosti Modrijani in posledično so tudi bratje Smrtnik super za državno proslavo. Pa tokrat ne bom o okusih, ker ni primerno, ampak o tvitu Igorja Pirkoviča, ki se je vehementno zlagal …

Tole spodaj je izvorni tvit: Hvala za zaupanje in za najvišjo gledanost katere od državnih proslav od leta 1991. Wait, what!

Na Facebooku je Eugenija Carla objavila podatke, ki postavijo Igorja Pirkoviča na laž … Kako bi lahko bilo drugače.

gledanost proslave
gledanost proslave

V bistvu je imela proslava zelo zelo slabo gledanost. In zagotovo je bila to proslava, ki je bila namenjena zelo ozkemu “krogu izbrancev” – njim je pač vseeno za narod, ki si proslave ni mogel ogledati v živo.

Ampak lahko pa bi imel Igor Pirkovič prav – to je bila definitivno proslava, ki je bila najbolj varovana s strani policije od leta 1991. Očitno je bila ta proslava za ozek krog posvečenih, ki jim je skupna ljubezen do shutterstock fotografij. No, včasih zmanjka kakšna roka, pa potem namesto Slovenija dobimo Slovenia …

proslava shutterstock 6
proslava shutterstock 6
  1. V zivljenju nisem gledal ene od teh proslav. Zapravljanje denarja, ce mene vprasas.

  2. Prištejte tisoče ogledov z zamikom ,pa bo slika čisto drugačna.poglejte si tvite tudi naših zamejskih slovencev ,ki so prvič po osamosvojitvi gledali pravo proslavo ,kjer ni bilo vesoljcev z antenami in raznimi drugimi facami.

Komentarji so zaprti.