Ko desnica ploska Jadranki Rebernik za oddajo Utrip Ko desnica ploska Jadranki Rebernik za oddajo Utrip

Kako domoljupci gledajo olimpijske igre, če ne plačujejo RTV naročnine?

Ob uspehih naših športnikov na olimpijskih igrah v Tokio je ogromno čestitk in dičenja z njihovimi uspehi s strani domoljupcev na družbenih omrežjih. Se mi pa ob tem zastavlja preprosto vprašanje – kako hudiča spremljajo uspehe Rogliča, Dončina in ekipa in ostalih, če ne plačujejo RTV naročnine?

To, da so najbolj “eminentni” predstavniki SdSa pozival k državljanski nepokorščini neplačevanju RTV naročnine je vsem jasno. Ampak v teh dneh imam občutek, da so bili to samo pozivi, da bi uničili RTV in si jo prisvojili, ker pač ne pišejo po njihovem nareku, saj domoljupci so sedaj popolnoma navdušeni nad športniki, čeprav imajo priimke na ič in jim množično čestitajo.

Ja, gre za zelo jasno agendo Janeza in njegovih podrepniko, da bi uničili in prevzeli RTV, saj se bližajo volitve in potrebujejo “propagandne stroje”, ki bodo tulili v njihov rog.

V bistvu sem v teh dneh odkril še eno stvar. Janez se zavzema za begunce – vsaj tako sem razumel sporočilo, ki ga je poslal svetu ob primeru beloruske atletinje Kristine Timanovske. Se motim? Ali pa pač nekatere stvari veljajo samo za prvorazredne, na ostale pa se Janez pač požvižga?

Ko desnica ploska Jadranki Rebernik za oddajo Utrip

  1. Zanimivo,tovariš Nepodpisani “demokrat” ne problematizira RTV ,ko tuli v zdajšnji rog.9

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja