ales hojs svinje ales hojs svinje

SdS se boji levice, zato jo poskuša diskreditirati / kar Peter govori o Pavlu, pove o Petru več kakor o Pavlu

Da je strah SdS pred levico (Levico in levico) vse bolj prisoten je jasno vsak dan. Novi in novi poskusi diskreditacije, ki padejo na neplodna tla in jim dejansko nihče ne verjame so postale del dnevne retorike SdSovcev. Očitno je strah ogromen in za lastno rit bodo SdSovci storili vse – tudi sami sebe ustrelili v koleno. Saj poznamo rek, kar Peter govori o Pavlu, pove o Petru več kakor o Pavlu, kajne?

Zadnje dni SdS s svojimi žalostnimi topovi (Siol in tviter) poskuša “tolčt” po stranki Levica in po levici. Oni so krivi za vse v Sloveniji, prosto po SdS. Pri tem ji pomagajo “Janščičevi” pisci na Silolu – Žiga Turk, Peter Jančič in tudi vsi, ki so dobili dobro plačane javne službe, ker so podpirali SdS na družbenih omrežjih – Mitja Iršič in podobni.

Kaj torej poskušajo podtakniti levici? V bistvu vse. Samo nikjer še nisem zasledil, da bi Levici očitali, da je kriva, da zjutraj sonce vzide. Samo par primerov, ki kažejo strah SdSovih trobil pred levico:

  • Pametni desničarji imamo radi Levico. Brez nje bi šli njihovi glasovi SD. Brez nje ne bi bilo trenutne koalicije. Brez nje bi bile bodoče potencialne leve koalicije bolj stabilne.
  • Vedno več županov SD priznava, da se ne da z njihovimi nič narediti, odkar so postali ujetniki Levice. Nekateri na tiho, nekateri na glas. Vedno več bo tistih, ki si to upajo povedati na glas. Pred volitvami se bo v SD zgodil veliki pok.
  • Levica zavaja s številnimi miti glede zakona o vodah – dejstva govorijo drugače
  • Levičarski besednjak lahko (trajno) poškoduje možgane
  • Levica že leto dni onemogoča izvolitev novega ustavnega sodnika
  • Medtem ko Slovenija praznuje 30 let osamosvojitve od rdeče zvezde, levica pripravlja groteskno proslavo v njeno podporo

Zakaj je torej tako velik strah SdSa pred Levico in levico? Ker so na zadnjem referendumu padle karte in se je pokazalo, da gredo mladi lahko tudi na volišča in oddajo svoj glas. Ker ima stranka SdS zelo staro volilno bazo, je sedaj potrebno “poskusiti diskreditirati” vse tiste, ki so uspeli prepričati mlade, da gredo na volišča in bodo šli tudi na volišča na volitvah. In to je strah SdSovcev, ki za svoj boj proti drugače mislečim uporabijo vsa možna orodja.

Na srečo imajo njihovi mediji minoren domet, njihovi tviti pa navdušujejo zgolj trole s Trstenjakove. Vendar je vseeno zanimivo videti kakšna panika je pred levico in Levico na desnem polu in s kako bednimi poskusi poskušajo diskreditirati nasprotni pol!

Pred mnogimi leti smo imeli oglas: “Ne bom vam uspelo, to je Jelovica!” Tudi sedaj jim ne uspeva, saj njihovemu propagandnemu stroju nihče več ne verjame.

ales hojs svinje

    1. lahko napises kaj o temi, ne o meni in moji objektivnosti …

Komentarji so zaprti.