Klemen Traven je član nadzornega odbora SDM (podmladek SdS), član Rumenih jopičev, praporščak VSO, oboževalec Janeza Janše, ima rad Breivika in na tviterju zelo rad žali. Včeraj je o EU poslanki Ireni Jovevi na tviterju zapisal: Čefurka. Neslovenka. Lažnivka. In to nakazo so najprej imeli v POP TV, nato v LMŠ, zdaj pa v Bruslju.

Klemen Traven očitno precej meša različne pojme, ki jih ne razume. Se pa trudi, kot je v navadi na desnici, da bi bil čim bolj žaljiv do vseh drugače mislečih. Včeraj je imel dan, ko je dokazoval, da se mu sicer ne sanja o pomenu besed, ki jih je uporabljal, ampak verjetno si je sam sebi dajal “high five” od navdušenja.

Začelo se je s tem tvitom.

Seveda je nadaljeval v svojem slogu – ob njegovih nebulozah se je verjetno marsikdo nasmehnil, vendar on verjetno res verjame v to kar piše. Glede na to, da je njegov idol Breivik, so takšne besede lahko precej zaskrbljujoče.

Klemen Traven je letnik 1991, kar pomeni, da ni več otrok in da se verjetno zaveda svojih besed in širjenja sovraštva. Zanj je malce težje reči, da je še otrok in da pač ne ve kaj piše. Čeprav, Klemen ne ve kaj piše. Meša pojma, ki jih niti ne razume, predvsem pa poskuša za vse skupaj najti “sovražnika”. Kako prozorno in kako velikokrat že videno, kajne?

Čefur: oseba, ki govori srbohrvaščino, je huligan v osnovni šoli in volilec komunistov po 18. letu starosti. Slovenija je srednjeevropska država, ki so jo komunisti naredili revno in koruptivno. Takšno, kot so države na Balkanu zaradi večstoletne turške okupacije.

In potem je sledila še njegova razlaga vsega skupaj, ki sicer dokazuje, da fant nima pojma o teh stvareh, ampak se pa trudi, kajne?

Tri stvari so pri migrantih iz Balkana problematične:
– neslovenska črka ć, ki se je kot nacionalni simbol oklepajo skoraj vsi južnjaki, kar preprečuje integracijo.
– višji delež huliganov v OŠ, kar negativno vpliva tudi na slov. mulce, ki so bolj nasilni.
– glasovanje za ZKS.

Tukaj je še vse skupaj s fotografijami, da ne bo kdo mislil, da kdo potvarja te tvite. To je dejansko podmladek SdS in to je “očitno naša prihodnost”.

Ja, to je podmladek SdS, ki je dobil krila in ki vsak dan znova dokazuje, da še nismo dosegli dno dna. Da se da še bolj žaliti, da se da biti še bolj primitiven in da ljudje ne poznajo dovolj zgodovine niti besed s katerimi opletajo. Ampak za njih je to vse svoboda govora in oni lahko sedaj, ko so pijani od oblasti, grozijo in žalijo vsem in vsakomur. In nihče jih ne bo ustavil, kajti to je retorika, ki so jo že vrsto let desni politiki uporabljali.

View this post on Instagram

Oddih na Bledu :-) #bled #gorenjska #izlet #sobota

A post shared by Klemen Traven (@travenklemen) on

Klemen Traven Janez Jansa
Klemen Traven Janez Jansa