Včerajšnje popoldne na Twitterju je bilo še eno izmed mnogih. Glede na to, da so se dogajali “defacementispletnih mest Zveze potrošnikov Slovenije, Občine Ljutomer, Probanke.info, pod okriljem skupine Anonymous, je bilo prav smešno videti reakcijo podmladka SDS – SDM – Social demokratske mladine, ki je organizacijo Anonymous javno pozvala, da preneha s svojimi dejanji in da predstavijo svojo alternativo ACTI:

In v zelo kratkem času so postala nedostopna spletna mesta političnih strank SDS, Socialnih demokratov, Nove Slovenije, Pozitivne Slovenije, Lista Virant.

Samo Desus ni klonil!

Na koncu je sledila še razlaga, da Anonymous ni kriv za nedelovanje drugih spletnih mest, za kar so se pojavljale sumnje:

In sedaj k načinu komunikacije na Twitterju, oz. k besedam podmladka SDS, ki so povzročile odzive skupine Anonymousa. Kot so verjetno že sami ugotovili, to ni način komunikacije na Twitterju, ko se postaviš v vlogo razsodnika in nekoga nekaj pozivaš. Kljub temu, da ima stranka SDS oblast v svojih rokah, na Twitterju temu ni tako. In reakcija je bila precej burna in zanimiva. Vseeno svetujem da naj podmladek SDS naslednjič uporabi bolj prijazen ton, če že hoče projecirati svoje želje na kogarkoli na Twitterju, sicer izpade ravno tako, kot je izpadel Darijan Košir, sedaj že odstopljeni direktor UKOMA.