Ko sem zadnjič pisal o #nebomtiho, sem imel v mislih ravno takšen primer, kot ga je včeraj objavila Violeta Tomič, poslanka stranke Levica. Marijan Kramar je oseba, ki ima v svojem profilu zapisano: Živim za glasbo in z glasbo. Je pa tudi oseba, ki žali preko zasebnih sporočil. In Violeta Tomič je objavila njegove žalitve …

Internet je v zadnjih letih postal greznica in politična kultura v Sloveniji je precej v riti. Velik delež so prispevali politiki, ki so s svojimi dejanji dali “zgled” sledilcem. In ker je sedaj na oblasti desna opcija je seveda potrebno žaliti vse politike z drugega pola.

Upam, da ni Violeta Tomič edina, ki se je opogumila in je objavila privatna sporočila, ki ji jih je poslal Marijan Kramar in s tem prikazala žalitve, ki jih je deležna. Upam, da to ne bo več tabu in da je čas, da se zelo jasno obtoži takšne primere.

Kaj ji je pisal Marijan Kramar, ki je ponosni zvest pripadnik stranke SdS? Tega, da ima težave z jezikom ne bom omenjal, ker to je jasno, kajne?

  • jedla bova gurmanski “SVINJSKI STEAK”
  • BILI SO V PIZDI TVOJE MATERE, KRAVA NESRAMNA, NIČ VREDNA
  • OD JEBI NAZAJ V BOSNO, HUDIČ SMOTANI

Ja, to je način komunikcije podpornikov stranke SdS … In kaj je potem naslednji korak? Fizično nasilje? Obisk na domu?

Marijan Kramar Violeta Tomic

Marijan Kramar Violeta Tomic

One Response to #nebomtiho / Marijan Kramar preko zasebnih sporočil žali Violeto Tomič

  1. Tomaz Z. pravi:

    To so osebki pri katerih se NORMALEN clovek vprasa ce jim mentalni procesi sploh se delujejo. In odgovor je, nikomur v presenecenje, “ne”.

    SDS = Stranka Drekacev Slovenije

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.