Janez kuverta Janez kuverta

Janez Janša ni odprl kuverte, ki mu jo je poslal Aleš Hojs

Tvit, ki ga je včeraj objavila Vlada RS prikaže kako nas imajo nekateri najvišji predstavniki države za norca – Janez Janša ni odprl kuverte, ki mu jo je poslal Aleš Hojs … Predsednik vlade @JJansaSDS: Smo v položaju, ko nujno potrebujemo ministra za notranje zadeve, ki je operativen 24 ur na dan. Roki glede odstopa @aleshojs pa bodo začeli teči, ko bo kuverta odprta – če bo sploh odprta.

Ko boste naslednjič dobili položnice v kuvertah, poskusite prakticirati početje Janeza Janše. Ne odprite kuverte, kajti potrebujete denar … No, pri vas se to neodpiranje kuverte ne bo dobro končalo, pri premierju pa se pokaže odnos, ki ga ima do državljanov Slovenije in do spoštovanja pravne države.

Tole spodaj je samo en izmed neskočno primerov, ki zelo jasno prikažejo kako si nekateri predstavljajo svoje vodenje države. Pravila, ki veljajo za druge, za njih ne veljajo. In to nam jasno in glasno pokažejo in se nam “smejijo v brk”.

Če bo kdo pomislil, da imamo še vedno pravno državo. Mogoče lahko pomisli še enkrat, kajti trenutni oblasti je uspelo vse skupaj zdemolirati v prafaktorje – če so zakoni sprejeti znotraj PKP, potem zanje ni mogoč razpis referenduma je zgolj ena izmed teh “varovalk”, ki so si jih ustvarili. Kljub temu, da ni več razglašene epidemije je vsak dan več in več groženj glede Covid-19 in glede ukrepov, ki nas čakajo. Samo prestrašen narod je dober narod!

In za piko na i nam Janez Janša pokaže še vso svojo aroganco.

Janez kuverta
Janez kuverta
  1. Rešuje šalabajzerja Hojsa,tako kot je reševal sebe ni prejemal pošte.Desnuharski demokratični sistem.Lep zgled svojim volilcem.

Komentarji so zaprti.