Včeraj so poslanci Desusa pozvali Aleksandro Pivec k odstopu s funkcije predsednice Desusa. Njen odgovor na to zahtevo je bil, da jo podpira Janez Janša in da nima namena odstopiti. Prav tako pa si je zaželela, da bi preverjali za 5 let nazaj vse obiske ministrov in kje je kdo kaj zastonj jedel. Še en beden poskus spina s predpostavko, da so vsi isti.

Aleksandra Pivec je včeraj imela svojo novinarsko konferenco, ki jo je vodil “govorec Desusa” Janez Ujčič  (podjetje Tele 59)- ki je pustil 2,7 milijonov dolga ob osebnem stečaju in si je včeraj vzel čas, da je pojasnil novinarjem na konferenci kako bi oni morali opravljati svoje delo. Ja, podučil jih je in razlagal kako je on to počel – sicer ni imelo veze s samo novinarsko konferenco, ampak on si je vzel pravico do poduka!

Ministrica za kmetijstvo, ki so jo dobili s prsti v medu se je še malce bolj zapletla včeraj – poslancem Desusa namreč ni predložila računov, kajti ona je ocenila, da jih to ni zanimalo. Arogantnost ji je očitno vrlina, ki se ji v teh dneh kot bumerang vrača in vsak dan znova dobimo informacije o tem kako si ona predstavlja svojo vlogo ministrice.

Najboljši del novinarske konference je bil, ko je povedala, da ne namerava odstopiti saj jo podpira Janez Janša. Zakaj imam občutek, da Aleksandra Pivec ni več v stranki Desus, ampak v stranko SdS?

Se mi je pa ob vsem tem zastavilo eno vprašanje. Glede na to, da Aleksandra Pivec ni imela časa za novinarje, ker je bila “na dopustu” in za poslance lastne stranke. Zakaj je imela čas za Anžeta Logarja, da se je z njim fotografirala pri uživanju alkoholov? Je s tem pokazala svojo arogantnost do stranke in medijev? Zanima me, kdo stoji za njenimi izjavami in kdo ji svetuje v tem času.

Mogoče pa bo Aleksandra Pivec prestopila v SdS. Njihov modus operandi ji je zelo blizu.

Aleksandra Pivec Desus
Aleksandra Pivec Desus