Informacija, da dr. Anže Logar kandidira kot neodvisni kandidat za predsednika RS me je presenetila. Namreč, če se kaj spoznam na politiko je dr. Anže Logar poslanec SdSa, bil je minister SdS v prejšnji vladi, je član stranke SdS in predsednik Sveta stranke SdS. Prav tako je imel svojih 5 minut na zboru stranke SdS v Bovcu. Torej dr. Anže Logar izpolnjuje vse pogoje, da je neodvisni kandidar za predsednika RS, kajne?

Včasih moram določene informacije preveriti večkrat, ker se mi zdijo tako absurdne, da ne verjamem, da so resnične. In tudi tole, da je dr. Anže Logar neodvisni kandidat je precej podobne sorte informacija. Seveda sem jo preveril in ugotovil, da bo Anže Logar kandidaturo vložil s podpisi državljanov. In to je verjetno ta neodvisnost.

Glede na to, da do sedaj SdS še ni imela predsednika države iz svojih vrst, so verjetno poskusili staviti vse na Logarja in ker se zavedajo, da “strankarska pripadnost” v teh časih ni dobra popotnica, ampak je bolj kot ne breme, so se odločili za spremembo taktike oz. za takšen način komunikacije.

Mislim pa, da je vsakemu volivci v Sloveniji jasno, da dr. Anže Logar ni neodvisni kandidat oz. je to samo na “papirju”.

Sicer pa mi je všeč, da na spletni strani, ki so mu jo pripravili za volitve nimajo prevedenega teksta o “piškotkih” v slovenski jezik. To je to domoljubje, kajne?

Še mojh 5 centov. Čas je, da Slovenija dobi predsednico!

anze logar
anze logar