nova24 tomasic nova24 tomasic

Ko si za domoglupce brezdelnež in prisesan na državne jasli / laž ni in nikoli ne bo resnica

Ko poskušajo domoglupci nekoga diskreditirati, to storijo s pomočjo laži. Za njih je to “svoboda govora”, kar pa se je v primeru Alexa Jonesa izkazalo, da temu pač ni tako. Posledično sem jaz za domoglupce, ko mi želijo nekaj očitati, pa nimajo ničesar – zgolj brezdelnež in prisesan na državne jasli. Ko jim zagroziš, da bodo svoje besede zagovarjali na sodišču, pa dajo glavo v pesek kot to dela precednik že vrsto let.

Alex Jones je teoretik zarot iz ZDA. Zanj ne obstajajo pokoli na šolah, ampak je zanj vse to inscenirano. Njegov portal Infowars je meka za ljubitelje teorij zarot in posledično je odlično obiskan, saj lahko z ljudmi, ki niso strokovno podkovani in ki pač verjamejo vsemu, kar je zapisano na internetih, odlično manipuliraš. In ker je taisti ljudje verjamejo vsemu, jim lahko prodajaš še vse mogoče in nemogoče stvari za katere so pripravljeni plačati ogromne vsote denarja.

V teh dneh je dobil Alex Jones kazen v višini 45,2 milijona dolarjev, ki jo mora plačati staršema otroka, ubitega na osnovni šoli Sandy Hook v Newtownu, saj je Jones trdil, da je šlo za izmišljotino. Posledično so se njegovi privrženci kot hijene spravili na starše otrok in jim grozili, da so sodelovali v tej izmišljotini.

In sedaj nazaj k domoglupcem. Tudi oni delujejo na enak način. Nekdo pač napiše laž – v tem primeru, da sem jaz brezdelnež in da sem prisesan na državne jasli in potem to vsi ponavljajo do nezavesti. V bistvu se v nekem trenutku vprašam zakaj hudiča jaz dejansko sploh kaj delam v življenju, plačujem davke in prispevke, če pa domoglupci vedo, da nič od tega ne drži in da sem pač brezdelnež, levičarski lenuh in da me plačuje država.

Zelo “cheap” poskus diskreditacije, ki z realnostjo nima veze. Ker se večina teh spletnih pogumnežev skriva za anonimnimi profili je tudi civilna tožba precej Sizifovo delo in zgolj obremenjevanje sodišč. Ampak enkrat je temu potrebno narediti konec, saj za domoglupce je stokrat ponovljena laž že resnica. Za vse ostale ljudi je pač še vedno laž. Ampak SdSovci so pač malce čudna sorta ljudi.

Aja. Nisem brezdelnež. Nisem prisesan na državne jasli. In laž ni in ne bo nikoli resnica!

nova24 tomasic