zvone cernac praznoglavci zvone cernac praznoglavci

Za ex ministra Zvoneta Černača iz SdSa so volivci Gibanja Svoboda praznoglavci / se bo opravičil?

Zvone Černač je bil v prejšnjem sklicu minister za razvoj, strateške projekte in kohezijo. Sicer o njegovih projektih se ni veliko govorilo v času njegovega službovanja, je pa v teh dneh dokaza, da je pravi SdS kader. Na tviterju je namreč označil volivce Gibanja Svoboda za praznoglavce – praznoglavci so volili “nekaj novega”.

Ja, to je ta retorika SdSovcev, ki vsak dan znova dokazujejo da njihovo dno nima dna. In potem se taisti ljudje sprašujejo zakaj jih ljudje ne marajo, zakaj izgubijo na volitvah, predvsem pa zakaj jih narod žali?

Odgovor je preprost. Narod samo uporablja njihovo retoriko. Ampak to jim zopet ni prav, saj za njih očitno velja drugačna svoboda govora.

Ko je že govora o politični kulturi, je čas da si nalijemo čistega vina in skupaj ugotovimo, da je politična kultura v kurcu, ker so takšni ljudje lahko ministri – ljudje, ki drugače misleče poskušajo diskreditirati in jim dajati takšne označke. Žalostno …

Aja, Zvone Černač, ker sem slučajno volil Gibanje Svoboda, pričakujem opravičilo za označbo, da sem praznoglavec. In verjetno nisem edini, ki se počuti užaljenega glede.

zvone cernac praznoglavci
zvone cernac praznoglavci