Vlada ni bila pripravljena na 2. val Covid 19 zato krivdo vali na medije in drzavljane Vlada ni bila pripravljena na 2. val Covid 19 zato krivdo vali na medije in drzavljane

Janez izgubil vse tri referendume / državljani smo mu že tretjič v enem letu pokazali #fakof

Vsi trije referendumi so padli. To je sedaj povsem jasno. Janez je že tretjič letos izgubil in narod mu je že tretjič pokazal, da niti njegovi volivci ne gredo zanj več na volitve. Niti kvoruma niso dosegli. No, so pa dosegli poraz pri vseh treh referendumskih vprašanjih. In to ornk velik poraz, ki pokaže, da je Janez tako pomemben politik v Sloveniji kot je lanski sneg v pratiki.

Hvala vsem, ki ste se danes brcnili rit in šli na volišča, čeprav vam je jasno, da je šlo pri vseh treh referendumskih vprašanjih zgolj in samo za nagajanje SdSovcev, ker so izgubili volitve in jim je narod pokazal #fakof. Hvala vsem, ki ste oddali glas ZA in pokazali, da vam ni vseeno za Slovenijo in našo prihodnost.

Všeč mi je, da smo očitno ljudje vseeno postali malce manj apatični in smo se odločili, da bomo vseeno vzeli usodo v svoje roke in se ne bomo predali zvesti Janezovi bazi volivcev. No, tudi tokrat so dokazali, da jih briga za Janeza in niso dosegli niti kvoruma, kaj šele zmago na referendumu.

Srčno upam, da se bo sedaj vsaj RTV vrnila v normalne tirnice in bodo Wtfji, Urbanije, Petrovčiči, Pirkoviči, Možine in podobni osebki odleteli v anale zgodovine in bodo zgolj in samo še spomin na neke druge svinčene čase.

Hvala!

Vlada ni bila pripravljena na 2. val Covid 19 zato krivdo vali na medije in drzavljane