Bo Ales Primc zahteval odstop Branka Grimsa levicarske podgane s tako steklino Bo Ales Primc zahteval odstop Branka Grimsa levicarske podgane s tako steklino

Branko Grims laže / trdil, da je šlo za poskus umora, vendar ni bilo fizičnega stika

Branko Grims vsakič znova dokazuje, da zanj dno nima dna. Verjetno se vsi spomnimo zgodbe, ko je Branko Grims pred časom, kmalu po tem, ko je neznanec, ki so ga že medtem odkrili, napadel Niko Kovač, trdil, da ga je nekdo poskušal umoriti – s tem, da ga je porinil po stopnicah. No, sedaj je resnica prišla na dan – pri napadu na Branka Grimsa ni prišlo do fizičnega stika.

Torej je stvar preprosta. Branko Grims je lagal! Nič novega. In nič presenetljivega. Še posebej ne za zanikovalca podnebnih sprememb Branka Grimsa, ki je očitno doživel “virtualni” napad, ampaj je imel fizične posledice. Glede na to, da je podal lažno prijavo, upam, da bo policija proti njemu sprožila postopek.

Ja, desničarji imajo očitno paranojo pred lastno senco in ravno ta primer, ko je Grims javno oznanjal, da se policija ne trudi dovolj z njegovim napadalcem je dokaz, da desničarju ne moreš ničesar verjeti. Ne, to ni več smešno, to je žalostno, da želijo vedno izpasti žrtve, pa v resnici so zgolj in samo ubogi.

Predvidevam, da so posledice tega ne fizičnega stika pri Branku Grimsu povzročile ogromno stresa in težava in srčno upam, da bo tožil svojo lastno senco za ta napad. Pfuj in pfej!