grims laz planica grims laz planica

Branko Grims laže

Branko Grims vedno znova dokazuje, da drži, da je laž nesmrtna duša desničarjev. Seveda obstaja tudi možnost, da nima pojma kaj sploh so smučarski poleti in je vse, kar se dogaja na skakalnicah zanj polet. Tokrat je tvitnil, da v teh dneh ne bi bilo slovenskega športnega praznika – smučarskih poletov v Planici, če ne bi bilo vlade Janeza Janše in ministra za šport dr. Milana Zvera, ki je staro Planico prenovil v moderen skakalni center. 

Lepo po vrsti. V času svetovnega nordijskega svetovnega prvenstva v Planici ne bo poletov. Torej, prva laž, ki jo je zapisal Branko Grims. Seveda obstaja možnost, da imajo desnosučni v teh dneh svoje polete v Planici, za katere plebs sicer ne ve.

Ker Branko Grims ne razume – svetovni pokal v smučarskih poletih je na vsake dve leti. Letos pač tega ne bo v Planici. Bo pa svetovni pokal v smučarskih skokih na letalnici bratov Gorišek. Leta 2020 je bilo svetovno prvenstvo v poletih v Planici in leta 2024 bo v Kulmu.

Vendar je očitno za Branka vse to en in isti “šmorn”. Ja, včasih je boljše biti tiho, kot pa tvitati o stvareh o katerih nimaš pojma in potem zgolj in samo dokažeš, da je laž nesmrtna duša desničarjev!

grims laz planica