anze logar anze logar

Na desni strani stari obrazi ustanavljajo nove stranke

Zadnja leta s strani desnice pred vsakimi volitvami slišim, da novi obrazi ustanavljajo nove stranke. Drži. Vendar na desnem polu je situacija precej slabša. Tam stari obrazi ustanavljajo nove stranke, da bi prepričali volivce, ker jih “tradicionalne” stranke ne prepričajo več. V bistvu pa je vsem jasno, da gre na desnem polu zgolj za to, da Janez zopet zmaga. Vse ostalo so pač pravljice.

Zadnje čase poslušamo “sago” o Anžetu Logarju in njegovi “novi” stranki. Kako se SdS huduje nad njegovo odločitvijo in kako so presenečeni nad tem. Seveda tudi brezmadežno spočetje in ostale pravljice obstajajo in ljudje jim verjamejo.

Vsakomur, ki vsaj malce pozna ustroj SdSa, je verjetno jasno, da se nič ne zgodi, če tega ne “požegna” Janez. Torej je tudi jasno, da gre za to, da bo Logar poskušal odvzeti glasove na sredini oz. s priključevanjem določenih akterjev iz politike in gospodarstva, tudi z levega političnega pola.

In ko bodo naslednjič na desnem polu skočili v zrak, da se pred volitvami pojavljajo novi obrazi na levem polu, se očitno ne zavedajo oz. še niso ugotovili, da stari obrazi na njihovi strani ne prinašajo zmage, tudi če oni ustanovijo novo stranko. Volk dlako menja, nravi ne!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja