palestina palestina

Slovenija na pogovor poklicala ruskega veleposlanika / zakaj ob genocidu v Izraelu Slovenija ne stori ničesar

Po smrti Alekseja Navalnega je Slovenija na pogovor poklicala ruskega veleposlanika. Zakaj hudiča Slovenija ob več kot 13.000 pobitih otrokih v Izraelu ne stori ničesar? Zakaj Slovenija ne obsodi genocida Izraela? Zakaj ne pokliče na zagovor izraelskega veleposlanika (ki je sicer na Dunaju) oz. zakaj se Slovenija pretvarja, da je vse ok in ne sprejme nobenih ukrepov zoper to državo.

Čudim se ignoranci mednarodne skupnosti in čudim se ignoranci Slovenije ob genocidu, ki se dogaja v Izraelu. Vsak dan je več pobitih nedolžnih ljudi, vendar se svet obnaša kot da bi bilo vse v redu. Kot, da se jih to dogajanje ne bi dotaknilo in očitno se nihče ne upa lotiti tega problema. Nobenih sankcij, nobenih ukrepov in očitno je to nova normalnost.

To, da Slovenija pokliče na pogovor poklicala ruskega veleposlanika mi je sicer ok. Sicer ne vem kaj bodo storili s tem. Ampak to, da Slovenija ne pokliče na pogovor izraelskega veleposlanika me pa čudi. Zakaj dvojni vatli. Oz. zakaj Slovenija čaka toliko časa v primeru Izraela. Kakšna je agenda za tem in koliko časa in koliko nedolžnih ljudi bodo Izraelci še pobili, ker se bojujejo proti Hamasu – očitno je v Hamasu ogromno otrok, ki jih je potreba pobiti.

Ne razumem in ne morem razumeti mednarodne skupnosti, ki se očitno dela, da je vse ok. Da ni nobenih sankcij, da ni ničesar proti Izraelu. In vsak dan me je bolj sram, da se dopušča takšno ravnanje in predvsem, da se dopuščajo takšna dejanja.

  1. Hinavščina zahodnih “elit” pač. Enim je dovoljeno vse. Čudni novi svet. Sicer vse skupaj ni tako novo le bolj očitno je trenutno…

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja