mavrica mavrica

Nasprotniki evtanazije mi priporočajo evtanazijo

Desni pol je izgubil vse štiri referendume. Toliko laži in zavajanja, kot smo ga bili deležni v predreferendumskem času, je pač značilost desnega pola. Ampak najbolj neumno pri vsem tem je bilo to, da so mi nasprotniki evtanazije priporočali evtanazijo. Da naj se sam evtanaziram in podobne nebuloze. Ja, to je ta cvetober desnice na družbenih omrežjih.

Razumem, da niso imeli nasprotniki evtanazije nobenih argumentov in so se posluževali laži in so poskušali zavajati. Razumem tudi, da sploh ne razumejo, kaj pomeni evtanazija. Ampak vrag odnese šalo, ko ti nasprotniki evtanazije priporočajo evtanazijo. Sam si sicer ne znam predstavljati, kaj konkretno so imeli v mislih, ampak kdo bi jih razumel, kajne?

Kako je to izgledalo? Par primerov, čeprav jih je bilo n ..

  • dej evtaniziraj se da bo mir .1. so ti jasne posledice evtanazije – preveri kaj se zgodi z ^varovalkami^ skozi leta , 2. zakaj evtanazija in ne pomoč pri samomoru , kot Švica 3.kdo bo služil – zavarovalnice …
  • Ko boste vsi zagovorniki evtanazije preizkusili njeno delovanje na sebi, vam bom pa mogoče verjel.
  • Evtaniziraj se…čim prej…
  • Si za to, da se te dostojno umori? Izvoli.
  • Saj ste navajeni pobijati že 80 let,to je nesmrtna duša komunizma, gnida.
  • Roni, upam, da boš prvi crknil. En levi trol manj.
  • Dam ti primer,Spomni se,da si po ocetu in mami dobil zivljenje! In kako jim hoces povrniti ,kar so oni tebi storili???

Ja, to so odgovori ljudi, ki imajo v Sloveniji volilno pravico in ki jim je vse to svoboda govora.

Kako žalosten mora biti njihov svet, raje ne razmišljam. Zagotovo pa ni prijetno biti njihov sosed ali znanec. Če je v ljudeh toliko žalosti, bolečine in predvsem jeze na cel svet, mora biti to kar precej hudo.

  1. Roni, si lepo napisal. Kako žalosten je njihov (vsak)dan, če ne zmorejo pokazati nič drugega, kot je ves ta gnev in zagrenjenost. Ampak to so njihove usode in verjamem, da drugače niti ne more biti, če 33 let voliš istega “voditelja”, ki se mimogrede vedno spotakne ob JB, ki ni bil dosti krajši čas (edini) ta glavni. Če vodja svojim ovčkam polni glavo z zarotami, jih straši, kaj pa lahko uboga ovčka naredi drugega, kot se prilagodi. In rezultat so komentarji, kot so.

    In še ena o volitvah. Priznam, bolj liberalni smo s svojimi volilnim izbirami redko zadovoljni in potem poskusimo najti kaj drugega. Konservativni (baje komonisti, bi sami zapisali ) pa volijo isto 30 let in se jim ne posveti, jim je verjetno lučka od pregrevanja crknila.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja