Soncen dan, 72 tekmovalcev, ki so se vsak po svoje potrudili in pripravili cimbolj nora vozila (ce se tem stvarem sploh lahko rece vozila) in pa neznosna guzva, so bili spremljevalci Red Bull Soapboxa, ki je bil v Ljubljani na cesti proti gradu. Najprej sem skoraj 45 minut iskal parkirno mesto in 20 minut hodil do prizorisca, potem pa ugotovil, da je taksna guzva, da bo skoraj nemogoce fotkati. Zopet sem se pozabil akreditirati in sem moral iskati pozicije za fotkanje. Zanimivo in inovativno. Poleg vsega pa zelo zabavno. Se pa precej pozna, da Ljubljan potrebuje taksne dogodke in da je sicer v Ljubljani mrtvilo. Drugo leto se spet vidimo!

7 Responses to Red Bull Soapbox

 1. tomaz pravi:

  a to je bil ta zmaj tolovaj vceri….

  sem pizdil, ker so avtomobili rinili z nasprotne strani na grad in sem jim hotel dopovedat, da stanovalci rabmo tut svoj prostor.

  ucer je blo na nasi ulci pod gradom totaln kaaaaos. zdej saj vem zakaj :)

  p.s.: zaka nis reku, da prids…bi prsu na pir :)

 2. cookie pravi:

  jebemti. midva sva bla tud tam :D

 3. had pravi:

  pisuka poldi.. tole je treba spremenit.. ce bo kaksen tak dogodek, da se dobimo pa kaksno v zivo recemo.. sicer pa ja.. kak blog miting bi bil ze na mestu? kaj pravita!!!

 4. cookie pravi:

  sej david nekaj planira za zimo. poleti ni cajt za to, ker so vsi po dopustih in to

 5. Lucky pravi:

  Bemti, a naših nisi mogu stisnt?

 6. tomaz pravi:

  ja drugic se kr vsi oglaste :)
  zviva pod gradom :)
  vam postrezem vsaj z mrzlo vodo, ce ne bo pira v hladilniku :)

  ce ma pa kdo se kakega psa (k je vecji od navadnega cucka) pa more than welkom :) da preplasi sosedovega cucka (ki se boji lastne sence in se posledicno non stop dere…mislm laja)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.