had blog roni kordis had blog roni kordis

Andrej Vizjak v Imenu tedna na Valu 202 kritiziral Katarino Kresal

Vsak ponedeljek, na poti v službo, nekje med Kompoljem in Črnučami poslušam Ime tedna na Valu 202. Seveda je bilo tako tudi danes.
Kandidati so bili sledeči:
Katarina Kresal
Dušan Mramor
Branko Prah
Bina Štampe Žmavc

Prvi klicatelj, ki je glasoval je imel zelo znan glas. Glas, ki ga večkrat slišimo na TV. In taisti glas je kritiziral Katarino Kresal, njeno ravnanje v primeru Vege, katere pravna zastopnica v odvetniški pisarni Senica je bila. Zelo negativna strokovna referenca naj bi bilo to. Vsaj tako je ugotovil znan glas. Že naslednji klicatelj pa je potrdil mojo domnevo, da je bil ta znani glas, minister za gospodarstvo Andrej Vizjak.
No ja, da bi bila stvar malce bolj relevantna, sem poslušal še posnetek oddaje, kjer voditeljica povpraša Ime tedna, Katarino Kresal, kaj si misli o tej ministrovi izjavi in je prav zanimiv njen odgovor. Svetujem, oz. priporočam poslušanje tega posnetka vsem, kajti sedaj se šele odkrivajo prave podobe ljudi, ki so na ablasti. (http://www.rtvslo.si/val202/, arhiv, ime tedna, današnji dan in nekje pri 2:20 je klic ministra Vizjaka)
Me zanima, če je klical iz službenega telefona? Glede na to, da ima SOVA naprave za prisluškovanje GSM telefonom, bi nam lahko posredovali ta podatek? :evil:

  1. Že res, da imamo pravico do lastnega mnenja vsi, vendar se mi zdi tako izražnje MINISTRA, ki vlada in se mu tresejo hlače, ker opoziciji prevzema sposoben človek, izjeman oseba, kar Katarina Kresal je, se mi zdi legitimno vprašljivo, smešno, če ne celo ironično.

    Katarina ve, da se samo za dobrimi konji dviga prah. To bo še rock and roll!

Komentarji so zaprti.