had blog roni kordis had blog roni kordis

Desetka na Pop TV, v glavni vlogi Napo

“med vsem ostalim tudi bloger” – Boštjan Napotnik – Napo, me je fasciniral lani na SOF-u. Včeraj sem zasledil njegov zapis o oddaji Desetka, kjer ima glavno vlogo. Pomaga mu Urban Demšar. No, mogoče je obratno.
In sem si vzel čas in sedajle gledam to oddajo in se mi sline cedijo. Všeč mi je, ker je drugačna kot so kuharske oddaje. In všeč mi je, ker ni kopiranje nečesa preverjenega! Upam, da bo recepte objavljal na blogu, ker za 10€ skuhati kosilo, je v sedanjem času umetnost!
Pomazano s kruhom!

 1. Saj ne vem kaj je slabše – posiljena duhovitost Napota, vseskozi prisoten product placement ali dejstvo da goljufajo pri 10€. Prvo kosilo je stalo več od budgeta, razen če ima vsak doma svoj lasten začimbni vrt in stiskalnico olivnega olja, da ne govorimo o mikro porcijah, ki jih servirata.

  V pričakovanju dobre kuharske oddaje povsem razočaran, čeprav še vedno bolje od blažmaže tistega primorskega kuharja, ki skupaj z gostom in sovoditeljico z kamero v roki, skuha neimagitivni jedi.

  Desetki je treba priznati, da so vsaj plebejsko enostavni in če jih gledaš kot kuharski vodič za študente, potem preživiš oddajo.

 2. Ja, Napo ni bil ravno v elementu. Kdor ga dlje spremlja pri njegovi “karieri” (impro, standup…) ve da je ponavadi ali ekstremno zabaven ali pa tak da bi mu najraje paradižnik vrgel v glavo samo da utihne (po možnosti konzerviran) – povsem odvisno od dneva do dneva. Pri tej kuharski oddaji je bilo pa nekje vmes, na žlost se je bolj nagibalo k paradižniku.

  p.s. prejšnji teden je bil RES odličen kot voditelj impro tekmovanja v Kudu, kjer se je tekma samo zaradi njega razvlekla na tri ure in pol.

 3. Napo je legenda. Spomnim se še časov – damn! – zdaj mora bit že ene petnajst let nazaj, ko sem uletel na študij v ljubljano in rolal po tleh od smeha, ko je bil dežurni špiker na radiu študent.

 4. Ojla! Oba sta legendi, samo naj mi nekdo sporoči, kje lahko najdem recepte!
  LP
  Zmaga

Komentarji so zaprti.