Napo - Boštjan Napotnik 9 Napo - Boštjan Napotnik 9

Napo – Boštjan Napotnik

Boštjan Napotnik je multimultifunkcionalna oseba – bloger kruh & vino, kuhar, gurman in voditelj desetke, kreativni direktor na Futuri, Dj Napo-Lee-Tano, povezovalec oglaševalskih festivalov, konferenc, …. , očka in prijeten sogovornik!
Če bi bil Napo ženskega spola, bi bil bolj multipraktičen kot Rebeka Dremelj!
Mene pa zanima, kje kupuje čas za vse te aktivnosti, ki jih počne!?

 1. Napoleetano je tudi glasbeni kritik in recenzent za hiphop muzko, avtor tozadevnih oddaj na Radiu študent in kakopak legendarni špiker, več kot dostojen naslednik Mačka in Srečka.
  V zbirki imam kar nekaj njegovih špikerskih lucidnosti, ki mi popestrijo cd kompilacije ;)

  skratka stari, tzar!

 2. Aja, pa Napotkikov je tudi legenda Improligaških turnirjev v KUDu Fahreta Veseljakoviča tj. Franceta Prešerna, v Trnovem. Nepozabni spomini.

 3. @žon: evo.. to je to.. multimultifunkcionalec.. ko sem razmisljal, kaj bi se lahko napisal, je bilo preveeeec stvari.. v glavnem ni, da ni :) to je napo!

 4. Eh, ja, pa še najbokj bizarna od vseh…Legendarni glas TOP Å OP TV prodaje, iz katere se je potem mnogokrat sa norčeval v improvizacijah… Pa tista s palčki iz greznice – SMRDI, SMRDI, SMRDI, KAKO SMRDI…

  Ja, čisti kult!

  Napotnika za precednika!

 5. Had, tale zapis je vreden samega IG. No, eno stvar ti priznam – za razliko od njega te ne jebe aspect ratio pri fotkah.
  You can do better, right? :)

 6. multifunkcionalen?- to je pač tako, da več stvari lahko delaš, sam pol pa pr nobeni nisi TOP… rebeka dremelj.. jo je Bizovičar vprašu če ona ima kakšen hit, in jo je zalapnal, ker ga NIMA, dela pa vse, sam fora je v tem da noben ne ve kaj konkretno je neredila :)

 7. Če bi bil Napo ženskega spola, bi bil bolj multipraktičen kot Rebeka Dremelj? Ne: tudi če bi bil ženskega spola, bi bil Napo bolj multipraktičen (multipraktičnejši?) kot Rebeka Dremelj ;)

 8. Ampak na TV pa upam da ga po polomiji z Desetko ne spustijo naslednjih 10 let.

 9. Men se pa 10ka zdi več kot korektna oddaja. Ne kuhaam, ampak me je oddaja pripravila, zrajcala, da bi.

 10. Napotnik!
  Prosim pošlji mi knjigo KUHINJA za prave moške in pošlji zraven račun,
  LP Anton Cizej
  (041 620 522)

Komentarji so zaprti.