To, da je Urša Čepin “blondinka”, mi je bilo jasno, ampak dejstvo, da je ona turbo folk zvezda, pa je zame nekaj novega. Ampak če Požr zapiše to, potem to drži, kajne?

Ali En je pred leti zapel: Kakšna je ta scena, kakšen je ta folk? Debilna je ta scena, in neumen je ta folk! Kakšna je ta scena kakšen je ta folk? Debilna je ta scena in brezvezen je ta folk! …

Če kdo želi tvegati, lahko na Youtubu najde njen prvi komad. Namesto poslušanja, sem se odločil, da bom rajši prebral komentarje, ki pa so že na meji dobrega okusa:

plasticne joske so grde. pa tut faca zgleda vsa neki iz poliestra… fak.. morm se strinjat z enim pod mano, kot porno zvezda bi bla vec placana pa definitivno bi blo bols gledat tvoje produkte.

Vrednost spota “Čista desetka” je antologijska, saj gre v zgodovini slovenske glasbe za prvi izdelek, ki vsebuje čisto vse elemente klasičnega srbskega turbo-folk spota iz sredine 90. let prejšnjega stoletja. Bleščeče in barvito ozadje? Check. Luksuzno pohištvo in avto? Check. Sofisticirano ličenje? Check. Okusno poudarjene obline? Check. Žlahtni nakit? Check. Lasni vsadki? Check. Bravo, Urša! Nimaš konkurence.

Urša Čepin – Čista desetka