had blog roni kordis had blog roni kordis

Vojna zakoncev Rose, ali Urška Čepin je ostala sama

Film iz leta 1989, Vojna zakoncev Rose, v katerem sta igrala Michael Douglas in Kathleen Turner ima precej stičnih točk z ločevanjem in pranjem umazanega perila zakoncev Čepin, kjer imata glavno vlogo Urška in Aleš Čepin.
Aleš podjetnik, lastnik Paleste, solastnik Paprike in Urška wannabe pevka, TV voditeljica in voznica belega Ferrarija F430, ki se vozi s hitrostjo preko 300km/h na gorenjski avtocesti.

Poanta tega zapisa ni v tem ali Urška zna peti ali se je poročila z Alešem samo zaradi denarja in življenja na veliki nogi, ki ji ga je omogočal, kot tudi ne o njegovih poslih in vsem ostalem. Bolj kot to me presenečajo komentarji na raznih forumih in spletnih portalih, kjer ljudje v detajle poznajo celotno zgodbo in oba akterja. In tudi sama dva sta si kriva, da se sedaj piše o stvareh, ki nikakor ne sodijo v medije.
Razen seveda, če sta še vedno željna medijske pozornosti in verjameta da je tudi negativni zapis veliko boljši, kot če ga sploh ni.

In ravno takšni komentarji so me presenetili danes zjutraj na požreportu, ki postaja bojišče med njima.


Članki z naslovi Mateja Malnar, domnevna ljubica Aleša Čepina: Urška Čepin laže!, Aleš Čepin je prepričan, da ga je žena Urška varala s pevcem Ruskom!, Urško Čepin njen sinček Val tolaži z besedicami: Mamica, kok si lepa!, Ločitev pred vrati: Urša Čepin ne sme več v svojo hišo, Aleš ima drugo?! me prepričajo, da sta ona dva res medijski osebi in da se svet vrti okoli njiju! In privabljajo horde besnih oboževalcev enega ali drugega, da mu izrazijo v komentarjih podporo:

Ja kera ženska je pa tok neumna, da bo prenašala čepina? On je gospod, ki je že kar v letih, ima star zguban, zdelan obraz, špehast trebuh, ki se mu kar vleče do kolen! Poleg tega je pa MEJHN in ZAKOPMLEKSAN! Tudi denar nemore kupiti lepote haha. Ja aleško, sej smo vidl poletno novo, kako ti bauh kar
visi, skoraj ga vlečeš za sabo, in poleg tega ti zakriva tvojo “moškost”

Ja tuki je edin ALEŠ ČEPIN ENA KRAVA ZAVALJENA, JA PA MATEJA MALNAR TUT!

Ja fuÄ‘o itak da je tak, sej alešek je že v letih haha…omg kr 38 let ma, pa napada 22 letnice, to je pedofilija! Haha uboge punčke še živet niso začele, a govno jih že jebe…

Urša meni si carica! V tok kratkem času, kot je pa tebi usplo zaslužit, ti pa moram priznati, da men v 30 letih trdega dela še ni. Poznam te še iz časov, ko si štopala in bila poleti in pozimi v istih kavbojkah, sedaj pa z M3
naokoli,diva, bravo, čestitam in to brez truda! Upam, da me kdaj pobereš, tko kot sem še nedavno jaz tebe, O.K.?!

haha krava neumna je mislila, da je Hitova budilka ob 9 zvečer!!!!

Od Urške mama je cel življenje verzirala svojo hčer, kako ujeti bogatega mož in si zagotoviti lagodno življenje, Tatjana, tle si falila maš pa še en as v roki, potrudi se, da ne bo isto!

Urška, si kdaj pomislila, kako se je počutila Aleševa bivša žena, ko si ti grela njeno posteljo in čakala, da jo vrže iz hiše? Njo je napodil, zaradi tebe Urška, ob njemu sta ostala dava majhna otroka, ki ju tudi pogledala nisi! (vir)

Priceless, če mene kdo vpraša. Da se prelije toliko gnoja pa je res potrebno biti malce “drugačen“. Namesto da bi za komunikacijo z mediji najela vsak svojega PR-ovca, se gresta obmetavati z gnojnico kar sama. Ali je to res smisel ločitve dveh ljudi, ki sta si nekoč obljubila večno zvestobo???

 1. In … Se je kdo spomnil na otroka? ‘Lepo’ je metat blatne in gnojne kepe okrog sebe in po drugih, otroci (pa naj bodo iz prvega ali drugega zakona) pa trpijo …. oni se mi smilijo, stara dva pač ne ..

 2. slovenski holivud…

  ne poznam je, še manj pa njega…

  1x sem se že na tem blogu spraševal: kaj dobiš, ko ji vzameš vse kaj ni njeno?

  me pa popolnoma nič ne preseneča…

  lp
  5er

  ps: odgovor se zdaj glasi: preživnino…:-))

 3. In zakaj ti objavljaš te ostanke hrane? Had, res ne vem če gre nižje…

 4. preživnino… :))) Čist je bedna jo dostikrat vidm nasprot piazze, k sedim in pijem popoldansko kavico kako pozira po stopnišču in preverja če je zaklenila svojga M3ja.

 5. resno vprašanje: je kdo, ampak res kdo, pričakoval kaj drugega?…drugačen razplet/odnos itd?…

 6. Tako je s to rečjo. Kdor medije dobesedno vabi v svojo spalnico (onadva sta počela prav to, v spalnico sta spustila kamere), ko uživa srečne čase, ta mora pričakovati, da bodo tja silili tudi v nesrečnih časih. In prav to se zdaj dogaja.

 7. Peter, ne, od zbiralca barbik česa drugega tudi ne bi pričakovala. Pa tudi od ženske, ki pade na zbiralca barbik ne. To je vse tako hudo plehko, da … Pa sem vseeno prepričana, da tisti, ki je bil v tej zgodbi prizadet, vseebno trpi. Kdo pa to je, ne vem. Ker vsak dan objavijo nekaj drugega.

 8. ma to je samo iskanje pozornosti in publicitete, za njihove biznise, tv, voditeljstvo, njen novi CD in pač neki Russko, ki je do včeraj bil neznanka, danes ga pa kličejo vsi novinarji ;)
  sej se ve da tračeraj porodaja ;)

Komentarji so zaprti.