had blog roni kordis had blog roni kordis

Urška Čepin je praznovala wtf – 25. rojstni dan

Urška Čepin, turbo folk pevka (khm, khm), ženska, ki ima svojo biografijo – Urška Čepin – Prekletstvo v Zlati kletki, najbolj znana ločenka, oseba katere gole fotografije bodo krasile Playboy (ki ga definitivno ne bom kupil), je pred parimi dnevi praznovala svoj 25. rojstni dan. WTF? 25?

Bil sem bil prepričan, da je prišlo do napake v tekstih in da je dotična oseba praznovala svoj 35. rojstni dan! No, ko sem pogledal fotografije vseh znanih Slovencev, ki so prišli na njej rojstni dan, sem se resno zamislil.
V bistvu je bil od vseh “znanih” Slovencev tam samo Cimerotič, obstaja sicer možnost da drugih niso fotografi ujeli v objektiv, vendar sam močno dvomim v to. Je pa na fotkah precej “mularije”, ki jim ne bi dal niti 18. let. Naključje? Ali je šlo samo za številko, kajti prazen klub je res malce smešen v takšnem primeru – tako “oh in sploh” zabavi, kot je bila napovedana!

  1. Tudi ti zgledaš precej starejši, kot dejansko si. Ko sem te prvič in hvala bogu zadnjič videla, si mi deloval star čez 40 let.

  2. No, poleg cimeta so bili tudi pevec Dragan Daljevič (ena od žrtev kranjske ročne bombe prav na isti lokaciji)ter menedžer Marko Ipavec, pa una Zajc, k se je slekla za playboy :p Da na Danijela Popoviča ne pozabimo. Pa ena missica je delala kot hostesa sam to ne šteje, ane? Hehehe. Tko da…zvezdniška zasedba je bila huda ja

Komentarji so zaprti.