Včeraj je AdriaMedia organizirala zabavo ob izzidu nove revije Story in štartu trač portala Govori.se.
Red carpet, oz. rdeča preproga po kateri so se sprehodili znani Slovenci naj bi bila v stilu Holywooda. Zakaj naj?
Organizacija dogodka, rdeča preproga, postrežba, izbira pijače in cigar in vse ostalo je bilo na zelo visokem nivoju. Redko videno pri nas!
Ljubljanski grad je bil odlična izbira za glamur in odmaknjenost. Ampak problem je v obnašanju in sramežljivosti slovenskih zvezdnikov in zvezdnic. Na mestu je vprašanje, kdo so sploh zvezdniki in zvezdnice v Sloveniji? Natalija Verboten, Saša Lendero, Lucija Gubenšek, Sanja Grohar, Alma Brdžnovič, Maja Kljun, Sabina Remar, Petra Slapar, Nina Gazibara, Salome, Grega Skočir, Jan Plestenjak, Uroš Smolej, Sebastijan Cimerotič, Vili Resnik, Rajko Hrvatič, Demeter Bitenc??

Ne bom kritiziral oblačil, nekateri so prišli v kavbojkah, nekatere ženske v poročnih oblekah, ker to je lastna presoja posameznika. Sem bil pa presenečen, da nekateri niso želeli da se jih fotografira na rdeči preprogi, da niso želeli dati izjav pred kamero in da je bil nasmeh edino, kar so bili sposobni sproducirati. Pa vendar so se zavedali, da je to ključno za revijo Story!

Klik za ostale fotografije Story rdeče preproge (klik na manjšo fotografijo jo poveča)
story-adriamedia-red-carpet-slike-101.jpg


story-adriamedia-red-carpet-slike-05.jpg story-adriamedia-red-carpet-slike-23.jpg story-adriamedia-red-carpet-slike-24.jpg story-adriamedia-red-carpet-slike-25.jpg story-adriamedia-red-carpet-slike-26.jpg story-adriamedia-red-carpet-slike-27.jpg story-adriamedia-red-carpet-slike-28.jpg story-adriamedia-red-carpet-slike-29.jpg story-adriamedia-red-carpet-slike-30.jpg story-adriamedia-red-carpet-slike-15.jpg story-adriamedia-red-carpet-slike-16.jpg story-adriamedia-red-carpet-slike-17.jpg story-adriamedia-red-carpet-slike-18.jpg story-adriamedia-red-carpet-slike-19.jpg story-adriamedia-red-carpet-slike-20.jpg story-adriamedia-red-carpet-slike-21.jpg story-adriamedia-red-carpet-slike-22.jpg story-adriamedia-red-carpet-slike-06.jpg story-adriamedia-red-carpet-slike-07.jpg story-adriamedia-red-carpet-slike-08.jpg story-adriamedia-red-carpet-slike-09.jpg story-adriamedia-red-carpet-slike-10.jpg story-adriamedia-red-carpet-slike-11.jpg story-adriamedia-red-carpet-slike-12.jpg story-adriamedia-red-carpet-slike-13.jpg story-adriamedia-red-carpet-slike-14.jpg story-adriamedia-red-carpet-slike-01.jpg story-adriamedia-red-carpet-slike-02.jpg story-adriamedia-red-carpet-slike-03.jpg story-adriamedia-red-carpet-slike-04.jpg

11 Responses to Story Red Carpet – Story rdeča preproga

 1. cherry pravi:

  Res ne vem zakaj je potrebno izdati yet another trač revijo. že navadni cajtngi so prepolni tračev tako da se mi zdi to totalni waste of paper & energy.

  in jap, kar na mestu je vprašanje kdo je sploh zvezdnik v Sloveniji.

 2. jaKa pravi:

  zakaj nisi slikal štiha?! ;)

  mmg, zvezdniki so tisti, ki jih ne morem povoziti na cesti, ko nosijo vrečko iz trgovine domov. kdo so ti, si brez težv odgovoriš sama, češnjica! ;)

 3. had pravi:

  http://tinyurl.com/4wh3v2

  nekaj jih je se na zalogi :)

 4. jaKa pravi:

  lol. you just made my day.

 5. peter pravi:

  zgleda da ne bom nikoli razumel (saj verjetno niti nočem) vana-be holivudskih “zvezd”…

  v sloveniji je skoraj težko govoriti o zvezdah…jaz bi jim prej rekel ZNANE osebe…po drugi strani mi je pa malce všeč to razslojevanje…da vem kam NE bom rinil… :D

 6. Maša pravi:

  Gledam slike in ugotavljam, da za pol ljudi ne vem, kdo so. Si moram najti čas in se poglobiti v rumeni tisk, očitno je polno novih zvezdnikov na estradi, odkar sem bila nazadnje pri frizerju.

  Aja, Had, ali pa če naslednjič opremiš fotke s podnapisi? :D

 7. markopigac pravi:

  se strinjam s celotnim tvojim zapisom! :)

 8. Robert pravi:

  Ja, če čislamo zvezde lahko vsaj vemo kdo so…

 9. rex pravi:

  Tolko fog sellerjev na kupu…

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.