Včeraj je AdriaMedia organizirala zabavo ob izzidu nove revije Story in štartu trač portala Govori.se.
Red carpet, oz. rdeča preproga po kateri so se sprehodili znani Slovenci naj bi bila v stilu Holywooda. Zakaj naj?
Organizacija dogodka, rdeča preproga, postrežba, izbira pijače in cigar in vse ostalo je bilo na zelo visokem nivoju. Redko videno pri nas!
Ljubljanski grad je bil odlična izbira za glamur in odmaknjenost. Ampak problem je v obnašanju in sramežljivosti slovenskih zvezdnikov in zvezdnic. Na mestu je vprašanje, kdo so sploh zvezdniki in zvezdnice v Sloveniji? Natalija Verboten, Saša Lendero, Lucija Gubenšek, Sanja Grohar, Alma Brdžnovič, Maja Kljun, Sabina Remar, Petra Slapar, Nina Gazibara, Salome, Grega Skočir, Jan Plestenjak, Uroš Smolej, Sebastijan Cimerotič, Vili Resnik, Rajko Hrvatič, Demeter Bitenc??

Ne bom kritiziral oblačil, nekateri so prišli v kavbojkah, nekatere ženske v poročnih oblekah, ker to je lastna presoja posameznika. Sem bil pa presenečen, da nekateri niso želeli da se jih fotografira na rdeči preprogi, da niso želeli dati izjav pred kamero in da je bil nasmeh edino, kar so bili sposobni sproducirati. Pa vendar so se zavedali, da je to ključno za revijo Story!

Klik za ostale fotografije Story rdeče preproge (klik na manjšo fotografijo jo poveča)
story-adriamedia-red-carpet-slike-101.jpg


story-adriamedia-red-carpet-slike-05.jpg story-adriamedia-red-carpet-slike-23.jpg story-adriamedia-red-carpet-slike-24.jpg story-adriamedia-red-carpet-slike-25.jpg story-adriamedia-red-carpet-slike-26.jpg story-adriamedia-red-carpet-slike-27.jpg story-adriamedia-red-carpet-slike-28.jpg story-adriamedia-red-carpet-slike-29.jpg story-adriamedia-red-carpet-slike-30.jpg story-adriamedia-red-carpet-slike-15.jpg story-adriamedia-red-carpet-slike-16.jpg story-adriamedia-red-carpet-slike-17.jpg story-adriamedia-red-carpet-slike-18.jpg story-adriamedia-red-carpet-slike-19.jpg story-adriamedia-red-carpet-slike-20.jpg story-adriamedia-red-carpet-slike-21.jpg story-adriamedia-red-carpet-slike-22.jpg story-adriamedia-red-carpet-slike-06.jpg story-adriamedia-red-carpet-slike-07.jpg story-adriamedia-red-carpet-slike-08.jpg story-adriamedia-red-carpet-slike-09.jpg story-adriamedia-red-carpet-slike-10.jpg story-adriamedia-red-carpet-slike-11.jpg story-adriamedia-red-carpet-slike-12.jpg story-adriamedia-red-carpet-slike-13.jpg story-adriamedia-red-carpet-slike-14.jpg story-adriamedia-red-carpet-slike-01.jpg story-adriamedia-red-carpet-slike-02.jpg story-adriamedia-red-carpet-slike-03.jpg story-adriamedia-red-carpet-slike-04.jpg