had blog roni kordis had blog roni kordis

Uporniki – nova skupina in nov resničnostni šov

Uporniki – pogruntavščina Dela, oz. Darje Lisjak, naj bi bili naša izvedba skupine Rebelde.
Na “resničnostni šov” se lahko prijavijo (od 6.-18. oktobra) stari med dvanajstim in dvajsetim letom. Šest finalistov, ki bodo postali člani skupine Uporniki, bo znanih konec novembra. Nagrada – občutek zvezdništva – stilska preobrazba in snemanje CD-ja. Khm, khm..

Glede na to, da je spletna stran Upornikov še nedodelana, oz. napol prazna in da linki ne vodijo nikamor, je vse skupaj verjetno še v beta fazi? Ali pa se motim? In je to že povsem live?

p.s.: očitno se motim, ker se prijave zbirajo že dva dni!

 1. Dva dneva. Sicer pa ne morem verjeti, da se Delo spušča na tak idiotski nivo. Itak so povsod te kvazi Rebelde popstari, mi jih pa še podpiramo? Bljak.

 2. Ou jeeaaaa to mi deli stari! We need some more RBD shiat!

  p.s.
  Bruuuh! A ni blo poleti dovolj sranja in besed izrečenih na račun “tapravih 100% genuine rbd”? Očitno k nam stvari prihajajo z zamudo…
  Ja0 kam to pelje…

 3. Kolk gremo stavit, da ne bojo izbrali kandidatov starejših od 15let? Celotna spletna stran je ciljana na 12-14 letnike. Vse tako glupo ameriško razloženo, da ja vsi otroci razumejo, film je totalno debilen in otrokom je seveda FUL KUL! Na koncu celo pokažejo FUL KUL znak z roko!!!!
  SE ŽE GREM PRIJAVITTT!!! JUHEJ! :roll:

 4. Hej!Mene zanima sm to,če bojo potem s tem nadaljeval?Sej veste,tko da bojo melše kak svoj komad la pa bojo sam (tko k je rečeno)zapel neki uspešnic od rbd – pa je to to??Oblublajo pa kao neko skupino!!!Men je to bl bullshit ko pa kej druzga!!!

 5. rada bi sam prašala kako mislte … pač posnel boste CD pa usee unoo .. kao stilska preobrazba neki .. kaj če bi se spomnl neki nouga? ne pa vedno koperal drugih? zto pa slovenija nikol ne more narest uspešne tv nadaljevanke … če je producent slovenc … zto k wedno sam druge koperamo … mislm slovenci nikol še nismo ustvarl česa nouga … djte se spomnt neki nouga da k bojo ljudje gledal po tw.ju al pa poslušal po radiu si bojo takoj rekl: To pa je neki.
  Nekateri hočmo oz. si želimo neki nouga! Ne pa kopij od mehiških limonad.

Komentarji so zaprti.