had blog roni kordis had blog roni kordis

Novi predsednik ZDA je Barack Obama – volil sem zanj

Rad imam zmagovalce. In tudi danes, ko sem šel na volitve – vzporedne volitve, ki so bile v Ljubljani, sem volil za Baracka Obamo, ki je na koncu zmagal:

Zmagovalec vzporednih volitev – 109 volivcev 10 glasov McShit 96 glasov zmagovalec Obama 1 glas Paris Hilton http://twitpic.com/jydl

Kdor me spremlja preko Twitterja, je lahko sledil “poročanju v živo”.

Imel sem prijetno blogersko družbo: Nina, Tamara, Robert, manjkal pa je Matevž . Na koncu je novinarka Vala202 Petra Kovič naredila še intervju z Robertom.

p.s. fotografije so posnete s telefonom in temu primerna je kvaliteta..

 1. Ja, nikakva je ta kakovost! Pa tako dragi telefoni. Moja škatlica je bila v akciji za enih 30 €, pa dela ravno take zmazke.

  Sicer pa sem vesela, da sem lahko oddala neveljavno glasovnico in dala svoj glas http://twitpic.com/jy52 ženski, ki ima dober program! –>

  Hvala in lp
  Centri

 2. Bom spremljala, kdaj so volitve tudi v drugih držvah, da se bomo lahko večkrat takole dobivali in volili :)

 3. Ukradl so volitve! Seriously, stvar spremljam ze nekej cajta, upam res za Obamo, najbrz zato ker nism american, ampak vsa ta mnozicna histerija mi gre ze precej na ziuc. Po svoje me je strah jutr it na internet, ker se bojo vsi drl ku une zmesane kure pr Oprah. Mogoc so mi ze opral mozgane, ampak mi je precej vseeno postalo. Slejkoprej te postrizejo ku ovco.

 4. Budalizem se mi zdi, da nekdo, ki ni drzavljan drzave v kateri so volitve “glasuje” za kandidate. Kot tista badalastina, da nekdo, ki voli “zmagovalno opcijo” v svoji drzavi potem izrece – zmagala je pravica!

 5. razlika med budalizmom in realnostjo je v tem, da je nekaj umetniska instalacija, nekaj pa prave volitve..

  ne vem kdo je govoril o pravici, ampak jaz je nisem omenjal..

 6. Ok nekej je iz mojga komentarja zbrisalo se opozorilo da je pripopan link “shameless plug” ter moje sozalje nad tem, da sem zamudil tele vzporednice.

 7. @swizec: ni potrebe po opozorilu :) jaz sem se malce “previden” dokler niso rezultati potrjeni.. saj ves, zarote so del vsakdana.. se pa strinjam s tvojim zapisom.. money.. to je problem..

 8. Eh ni sans da se rezultat spremeni, Obama je zbral med kampanjo 660megadolarjev, Mccain pa samo 330. Lastniki denarja izbirajo predsednika, torej bodo zbrali tistega, ki jim prinese najvec denarja pa niti ni vazno kaj ljudje dejansko izvolijo.

  Ce imas se tako zarotilen pogled na svet, Obama bo predsednik.

 9. had, nisem mislil tebe (s pravico), ampak marsikoga. danes me je ena novinarka prepricevala kako dobro je ,da je obama zmagal, ker zdaj bo manj vojn ?! potem sem jo pa vprasal, ce ve kdo je obama in kdo protikandidat, pa me je gledala kot bedaka :)

 10. Pred kratkim so bile volitve tudi pri naših EU “sodržvljanih” v Litvi, pa se nikomur ni dalo napisati niti besedice o tem, kaj šele simbolično “glasovati”.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja