Zakaj hudiča vlagati neskončne vsote denarja v firmo IUV, ki je že več let v agoniji, na robu propada, ki je ni nihče želel kupiti. Nekje in nekoč je treba narediti konec, tako kot je povedal Matej Lahovnik v oddaji Trenja. In prav je da se to naredi in da se začne vlagati denar v projekte, ki bodo uspešni in bodo karkoli spremenili. Sicer pa gre moj, tvoj, naš davkoplačevalski denar v luknjo brez dna.

Rado Pezdir, floskula “znižjte davke, da boste lahko obdržli delavce” je res že malce mimo, a ne?
A res ni nobenega drugega ekonomista v Sloveniji, ki bi prišel karkoli povedati pred kamero? Ker Rado je večkrat v medijih kot pa Nina Osenar. Njo je vsaj lepo pogledati!

Kljub temu da nisem zagovornik trdega kapitalizma in da mi je socializem veliko bolj všeč, je treba nekje narediti konec. In sedaj se lahko naredi to. Na začetku bo bolelo, ampak stvari se bodo spremenile in ljudje si bodo našli druge zaposlitve in bodo vsaj dobili osebne dohodke. Sedaj so bili tri mesece brez plač!

Tale plaz se bo začel sedaj v Sloveniji na veliko. Veliko ljudi bo ostalo na cestah. Upam da se Slovenci zavedamo tega da vlada v tem primeru ni vsemogoča in da bodo poteze, tako kot je Pahor opozarjal, tudi neprijetne in boleče!