Kakšen smisel ima soliranje Marjana Podobnika in njemu podobno razmišljajočih ljudi – Stranke slovenskega naroda (SSN), Zveze domoljubnih društev Hervardi (ZDDH) in Zavoda 25.junij, ki so danes v DZ vložili pobudo za razpis naknadnega zakonodajnega referenduma o ratifikaciji vstopa Hrvaške v Nato!?

Ali res v tej situaciji to potrebujemo? Ali pa Marjan Podobnik računa, da bodo volitve že zelo kmalu. No, nazadnje mu ni uspelo..

17 Responses to Marjan Podobnik – GO HOME

 1. Pris pravi:

  Zdaj bi nam pa radi še psihiatrični bolniki krojili politiko!

 2. AzzQim pravi:

  Kaj pa je narobe s tem, meni je pa čisto fino :)

 3. brezveznik pravi:

  vidim,da ti obisk peša,idej primankuje,politika pa ti že od negdaj dela težve in vse kar ni oranžno zavračaš,ves patriotizem,ki ga premoreš gre čez denarnico,kajne?
  na smeh mi gre,ko se hvalisaš kao inovator bloganja,guru biskanosti,več kot očitno pa je,da jemlješ oblikovne idej za blog in skušaš način povečanja obiska z idejami drugih blogerjev,za katere pa meniš,da so učijo na tvojem.patetično je to ti pravim!
  spravi se malo v red hudiča in dopiši od kje ideje,za katero stranko navijaš i tako dalje!

 4. had pravi:

  @brezveznik: preden napises se kaksno oslarijo, bi te vseeno prosil, ce lahko karkoli od napisanega podkrepis?

  obisk pesa? idej primanjkuje? politika mi od neGdaj dela tezave? oranzno? denarnica?

  ko sem jaz jedel mamile, vsaj nisem pisal taksnih nebuloz..

  oblikovne ideje jemljem komu? ideje drugih blogerjev? ti sploh ves kaj je pateticno? kaj beseda patetika pomeni?

  za stranko verjetno vsi, razen tebe, vedo.. dopisem naj od kje ideje? i tako dalje.. pa mozemo na tvoj nacin, ako ti ne ide bas slovenski.. moze?

 5. had pravi:

  @azzqim: sej je tudi meni :) vsaj malce zabave v nasem politicnem prostoru :)

 6. brezveznik pravi:

  nesramost ni bila nikoli uka,pa se je človek rad oprime,ko je v kotu!bravo zate
  veš ti dobro kam koka kljuva!

 7. had pravi:

  imas ti res obcutek, da si me spravil v kot in da sem nesramen? se dalec od tega..

  in kot sem ti zgoraj napisal.. ne vem, kam koka kljuva?!? wooot..

 8. brezveznik pravi:

  dejal HAD:
  ko sem jaz jedel mamile, vsaj nisem pisal taksnih nebuloz..

  oblikovne ideje jemljem komu? ideje drugih blogerjev? ti sploh ves kaj je pateticno? kaj beseda patetika pomeni?

  za stranko verjetno vsi, razen tebe, vedo.. dopisem naj od kje ideje? i tako dalje.. pa mozemo na tvoj nacin, ako ti ne ide bas slovenski.. moze?

  to po tvoje,kar si mi napisal ni nesramnost,ko celo omenjaš,da naj bi se drogiral.
  kdor bo citat prebral še enkrat,bo razumel deskreditacijo,ki si jo želel podtakniti,kot prikrivanje cviljenja,ko ti je bilo stopljeno na rep. o patetiki pa se bom pustil poučiti s strani strokovnjaka!

 9. had pravi:

  tudi sklepanje ti ne gre ravno najboljse od rok, kajne?

  mi je pa vsec, da si si moj komentar tako vzel k srcu..

  se enkrat.. stopljeno na rep?! lahko podkrepis karkoli od tvojih nebuloz, ki si jih zapisal v prvem komentarju, ali pac ne?

  ce je odgovor ne, potem ti na zalost ne morem pomagati..

 10. brezveznik pravi:

  če si nebi vzel šovinističnih opazk in mamilarskih pripon k srcu,bi bil isti kot ti!pripravljen na pluvanje po prijateljih vsevprek,da dobi branost.kako recimo bi pa si vzel k srcu,da bi tebi nekdo napisal da se rad spogleduješ s fanti ali da si maza ki joka,če ti reče,da nimaš smisla za pisanje in podobne kretenizme,ki si jih omišljaš in z njimi nazivaš obiskovalce.domišljijo bom pustil tebi,ko boš komu odgovoril in udaril po njem,ko ti bo povedal kakšno resnico.morda pa se v tem skriva tvoj potencial,ko enkrat gre navzdol pa začneš z magično formulo pluvati vsevprek in pridobivati obisk?
  ampak dialog e pelje nikamor,kot bi se kregal z Damjanom Murkom,ki je prav tako poln sam sebe in presliši vse kar mu rečeš,sam pa trobi svoje

 11. had pravi:

  ti ze ves, kako se je kregati z damjanom murkom, kajne?

  sovinisticne opazke? mamilarske pripone? pljuvanje?

  no, za razliko od tebe, jaz se vedno stojim za vsako besedo, ki sem jo napisal v komentarju.. tebi pa ze tretjic pisem isto.. da podkrepi svoje nebuloze s cim konkretnim..

  kaksen problem imas clovek? kaj se ti je zgodilo zalega?

 12. brezveznik pravi:

  nebi vedel tole z Murkom,vidim pa na televiziji,da Damjanček kar govori eno,čeprav je izzvan drugo.isto delaš sedaj ti,se sparašuješ o priponah in žljivkah,preberi si le komentar nazaj,pa najdeš svoje nebulozo.glej, ideje so na voljo po spletu in težko je reč,od kje si dobil navdih in od koga si kaj povzel za zapis.že recimo okenska praksa na blogu,pa naveza na koncu pispevkov je bila sprva le na parih blogih pri nas,šele v zadnjem času se je pojavila pri tebi.navsezadnje si se sam spraševal,če so splete ideje in dela javna.mislim,da smo zašli od Podobnika povsem iz smeri in tole najino dajanje je izven konteksta.ne bom ti zameril,če boš kometarje pobrisal!
  bi pa te dal na mejo za leto,dve in bi potem povedal kako se strinjaš z nasproti mislečo stranko

 13. Vasija pravi:

  @pris: se strinjam s tabo!

  @brezveznik: marsikomu gre had na k*** – meni osebno je cist pateticen in samovsecen – ne moram pa rect, da vse kar objavi je brezveze – in neke poglede na svet ima dokaj podobne – tko da… uno kar ti ni vsec na njem zanemari – ce pa ne najdes nc pametnega – pa kdo za hudica pravi, da mors hodit brat – kaj sele komentirat?! lol priporocam baldrijamove kapljice – delajo cuda!

  kar se pa te slo/cro scene tice – hmmm… nekak se ne moram otrest obcutka, da nekdo isce krivca izven meja slovenije za naso “blaginjo” v drzavi…
  pomoje bi bilo boljse da bi se folk zanimal za to kar se dogaja v drzavi – in se neb obremenjeval z nekimi imaginarnimi mejami na morju – al pa predeli ozemlja, ki so itak pol leta popljavljena, da iz slo strani do njih ne mors prit… ampak o.k. – ce doma vse smrdi in komi se zivimo – sigurno so krivi sosedje!!! lool

 14. brezveznik pravi:

  had,ops,vasija,haha,kdorkoli pod nikom vasije,se strinjam in fleksibilnost je čudovita domena,prav zato sem ti oziroma mu predlagal,da komentarje ko sva renčala pobriše,pa se raje o cepcih izven meja malo ponorčujemo,ki si zaslužijo in ne da se domači med sabo grizemo;)

 15. had pravi:

  @brezveznik: koncno si odgovoril z necim konkretnim..

  in seveda ti lahko tudi jaz odgovorim nazaj..

  “ideje so na voljo po spletu in težko je reč,od kje si dobil navdih”

  ja.. torej ne mores rect, od kje sem dobil navdih??

  “in od koga si kaj povzel za zapis”

  aha, torej tudi tukaj nic konkretnega..

  “že recimo okenska praksa na blogu”

  okenska praksa? ne vem kaj sicer s tem mislis, ampak ce mislis obliko bloga, sem ze od prve teme naprej imel trivrsticno..

  “pa naveza na koncu pispevkov je bila sprva le na parih blogih pri nas”

  naveza? ce je to misljeno priporocam se, potem je to tukaj ze vec kot dve leti.. ce pa mislis na fotografijo ki je na koncu zapisa pa je tukaj malce vec kot tri mesece, vendar je do sedaj se nisem nikjer zasledil.. lahko mi pomagas, kajti ne sledim vsem blogom :)

 16. Žogca pravi:

  Popizditis sem dobila, ko sem videla, da je za politični mrlič začel reševati Slovenijo. Nekaj časa se je šel težkega gospodarstvenika, celo kokošjo farmo je menda odprl v Srbiji (in neslavno propadel), zdaj pa je ugotovil, da je najbolje biti politik in hudir, ne moreš najti našega kanala, kjer ne bi bil gor naliman njegov ksiht. Uboga Slovenija, če jo mora reševati Marjan Podobnik.

 17. Sašo K. pravi:

  A to pomeni, da so lahko glasni samo tisti, s katerimi se strinjate, ostali pa morajo biti tiho?

  Jaka demokracija :)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.