Marjan Podobnik je predsednik SLS in si očitno s populizmom želi priti nazaj v politiko. Marjan Podobnik je danes izjavil, da SLS ponuja 500 evrov za zakonit odstrel volka. Ker naj bi se lovci iz strahu pred kaznijo bali odstrela volkov.

Stranka, ki je pred leti izgubila sedež v parlamentu, si sedaj očitno želi nabirati politične točke na “odvzemu” oz. kar direktno na odstrelu volkov. In za to so pripravljeni seči v svoj žep. Verjetno bo šlo za denar direkt na roko in mimo zakona. Ker oni lahko.

Resnično me zanima, če se je Marjanu Podobniku zmešalo, da kaj takšnega izjavi? Kaj sledi? 500 evrov za ujetega migranta? 1000 evrov za uboj človeka?

Upam, da ga tale poteza za vedno izbriše s političnega parketa – no, saj na njem že dolgo ni. In upam, da ga za to pristojen institucije povprašajo po zdravju. Ker tole pomeni da si želi sam vzeti stvari v roke in jih urejati na kavbojski način. Ne, to ni ok!

Medvede in volkove bodo 22odvzeli22 iz narave v bistvu jih bodo postrelili

Medvede in volkove bodo 22odvzeli22 iz narave v bistvu jih bodo postrelili

3 Responses to SLS ponuja 500 evrov za zakonit odstrel volka / Marjan Podobnik, se ti je zmešalo?

  1. Zlatko Horvat pravi:

    Marjan, to je navadno podpihovanje. Kot sem že napisal, imajo kmetje še 1000 ostalih problemov, ki pa jih ne vidiš in ne omenjaš. Pusti vodstvo stranke kakemu pametnemu kmetu, ki jih je dovolj. Tudi do sedaj so bili volkovi in medvedi pa te ni bilo nikjer!!! Da je SLS v senci neke druge stranke je znano že dalj časa. Zakaj je tako in kakšne odgovornosti (in zakaj) imaš do te stranke pa povej volivcem.

  2. Mrazi pravi:

    S Podobnikom bo šla SLS samo še nižje kot je.

  3. Aufbix pa čreva na plot! pravi:

    Marjan je itak potrjen bipolarni motenec, tako da sedaj je v tisti evforični fazi…kill, kill, kill ;)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.