maska maska

Zbor za republiko zahteva še eno oddajo Tarča in v njej Zdravko Počivalšek, Marjan Podobnik in Lojze Peterle

Ko sem včeraj videl naslov novice na STA, sem bil prepričan, da sem jaz napačno prebral naslov. Pa vendar nisem. Zbor za republiko zahteva še eno oddajo Tarča z vsemi vpletenimi v aferi maske, v kateri bi svojo plat zgodbe v aferi maske pojasnili tudi gospodarski minister Zdravko Počivalšek ter Marjan Podobnik in Lojze Peterle.

Da. Prav ste prebrali. Sedaj bi oni še enkrat imeli oddajo Tarča. Sicer so na oddajo Tarča, kjer smo izvedeli vse o rabotah povabili ministra Zdravka Počivalška in Mateja Tonina, vendar sta oba sodelovanje zavrnila. Zakaj so jima njuni strokovnjaki tako svetovali – nimam pojma.

Je pa res, da so se s tem ustrelili v koleno in ko je Zdravko Počivalšek na tiskovni konferenci bral napisan tekst o poteku vsega skupaj, se je večina gledalcev verjetno zgolj nasmihala.

Ta poziv Zbora za republiko je drugi strel v koleno, saj prikazuje kako si nekateri predstavljajo stvari in kako bi radi spreminjali potek stvari. Če slučajno ne bi bilo odzivi gledalcev dobri, bi verjetno Tarčo zopet ponovili. Dokler ne bi bilo gledalci navdušeni nad zgodbicami Zdravka Počivalška, ki je bil za to področje zadolžen že v prejšnji vladi …

maska
maska