had blog roni kordis had blog roni kordis

Franci Matoz o svojih ritualih v intervjuju revije Story

Franci Matoz, odvetnik, ki ga je zadnje čase polno v medijskem prostoru saj prevzema vse mogoče in nemogoče primere je v zadnji reviji Story odgovoril na par osebnih vprašanj. In najbolj me je presenetil odgovor na vprašanje:

S kakšnimi rituali pa doma poskrbite za svoj videz?
“Zjutraj se najprej obrijem, nato si med prhanjem umijem obraz z gelom ali pilingom Jean Paul Gaultier ter umijem glavo s šamponom in balzamom Rene Fruterer. Telo si namažem s kremo za telo Sensai Kanebo, obraz pa s kremo po britju Jean Paul Gaultier. Nato sledi še krema za obraz in za predel okoli oči Shiseido. Za oblikovanje pričeske uporabim gel Rene Fruterer. Za piko na i uporabim še parfum, ki mora biti nujno Jean Paul Gaultier.”

(vir Story (Meta Kač))

Hmm.. Zanima me, če pozna kakšna ženska moškega, ali pa če obstaja kakšen bralec, ki je tako obremenjen s svojim videzom in porabi hudičevo veliko časa in še več denarja za svoj izgled?

Da ne bo pomote. Spoštujem urejen moške, ki dajo nekaj nase, ampak takšnih, kot je zgoraj omenjen, pa ne poznam!

  1. Moški so po večini še vedno neandertalci. Glede šampona prisegam na Vichy, piling za obraz moram tudi sprobat Vichy, parfum Bvlgari Aqva, kozmetiko pa priporočam Kozmetika Maja, Grosuplje (depilacija).

  2. malo manj botoksa v ličnice tudi ne bi škodilo, da bi lahko nekoliko lažje govoril :) pri Trenjih je imel stalno zategnjen nasmešek…

  3. Seveda poznamo, saj si gledal Patrick Batemana in njemu podobne… :D

  4. Kaj pa če je to prikrita oblika oglaševanja, prvo s strani Story-ja pol pa še s strani had-a:)

    LN

  5. Da oglasuje Story Matoza ni nic nenavadnega. Odvetniki se pac po slovenski zakonodaji ne smejo odkrito oglasevati. Ampak kaj ima Had od oglasevanja Storyja? :)

  6. Dober humor bolj diši od vseh parfumov. Matoz tako pretirava, ko se dela norca iz sebe, da bi mu še kdo verjel?

Komentarji so zaprti.