Poroka leta – vsaj po poročanju medijev naj bi bil ta dogodek, ki sem ga sicer napovedal 22.10.2007 v zapisu Janez Janša in Urška Bačovnik se bosta poročila in se precej zmotil, najbolj odmeven v Sloveniji. Trume fotografov ki čakajo na ekskluzivne fotografije (hmm) so zasule Bovec in okolico. In v tej medijski bitki bo zmagal tisti, ki bo prvi objavil njune fotografije!

Ali je Urška Bačovnik, od danes naprej predvidevam da Janša, noseča, ali pa je za kronanje zveze s poroko kakšen drug vzrok pa bomo precej kmalu izvedeli.

Vsekakor jima želim veliko sreče in sončnih dni v njunem življenju. In mogoče celo naš dragi Janez sedaj vzame čas in odkoraka iz politike! Ja, ja, saj vem!

dodano: na 24ur piše: “Dostop do cerkve je sicer onemogočen, saj promet ustavljajo gasilci in varnostniki.” khm..khm.. a to pomeni, da lahko rezerviraš, če si Janez Janša cerkev zase? Tega do sedaj nisem vedel, je pa zanimivo. Kakšen party v cerkvi bi bil zanimiv!

5 Responses to Poroka leta – Janez Janša in Urška Bačovnik bosta danes poročena

 1. Tine pravi:

  “Se bosta danes poročena.”?!?

 2. had pravi:

  ups :) napaca.. hvala za popravek

 3. tito pravi:

  hahah, kordiš zopet nima kaj početi, kot da piše mrhovinarske kopirane objave.\n\nEj, stari, tebi mora biti a res bed u lajfu. hahahah\n\nheil!

 4. Sandra pravi:

  Žur, če si Janša ti ne težijo, da je treba najprej k matičarju in šele potem z uradnimi papirji v cerkev …

  Sicer pa protestiram pri poroki leta – taisti dan je bilo gotovo par takih, ki bi si bolj zaslužile izraz, razen, če gre za spektakel leta. ;)

 5. vanja pravi:

  Janšin vzornik je zagotovo Damjan Murko.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.