V okviru prireditve Ni nam vseeno sta v Kinu Šiška nastopila tudi Murat & Jose s svojo zasedbo. Če želite jima na Twitterju lahko sledite – http://twitter.com/muratjose

Ozvočenje v Kinu Šiška je bilo čudno, kot na koncertu Ali Ena. Res je, da sem bil večino koncerta v prvi vrsti in da so zvočniki obešeni direktno pod stropom na vsaki strani odra – torej je možnost da bi bil zvok kvaliteten v prvih vrstah enaka 0. Ker je bilo veliko prostora sem se lahko premikal po dvorani in iskal “dober zvok”. Ob straneh, kjer pride direkten val iz zvočnikov je bilo precej ok, tako da vem, da bom naslednjič ždel tam. Pred “miks pultom” pa ni bilo pravega zvoka – nekakšen zmazek se mi je zdel. Seveda se lahko motim, kajti vseeno nisem strokovnjak na tem področju. Vendar dovolj o zvoku!

Murat & Jose
sta imela precej zanimiv repertoar – namreč hudo spremenjene pesmi, ki jih sicer poznam, so izzvenele zanimivo. In pomoč tretjega pevca je bila vsekakor zanimiva ideja (če to redno prakticirata ne vem, kajti bil sem šele na drugem njunem koncertu).
No, definitivno sta me najbolj fascinirala s komadom In Da Klab (Novo obleko mam, minus en kilogram. Sm se namazala, dons se bom kazala. Dobr bom zgledala, tipe bom gledala. To sm pogrešala, vso noč bom mešala. Z rito bom stresala, Vso noč bom plesala.) ki sem ga tudi posnel (vendar je zvok na njem še slabši, kot v dvorani sami! iPhone, jebiga)
Rispekt fanta! In še veliko dobrih rim!


4 Responses to Murat & Jose – Kino Šiška – Ni nam vseeno – fotografije

 1. MR Foto pravi:

  Leaf Fatov pa nis počakal? :(

 2. had pravi:

  @miha: na zalost mi ni uspelo cakat tolk casa :(

 3. Bashi_B pravi:

  Oj, ma kej slik se ne da prestavljat kar s kurzorji? Bi blo fajn ;)

 4. KLMN pravi:

  Se (žal) strinjam s teboj glede ozvočenja. Žalostno je, da so pri vseh vloženih miljonih ozvočenje delali bogve kateri amaterji, ki se jim ne sanja od fizike zvoka in array principov.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.