Dan Ljubezni – nova slovenska web nadaljevanka

Dan Ljubezni, novo slovensko web nadaljevanko lahko spremljate preko:

 • spletne strani – http://www.danljubezni.com/
 • YouTuba – http://www.youtube.com/user/danljubezni
 • Twitterja – http://twitter.com/danljubezni
 • Facebooka – http://www.facebook.com/pages/Dan-Ljubezni/165414055125
 • Dan Ljubezni Epizoda 1 – http://www.youtube.com/watch?v=CYvFq31GLeA
  Dan Ljubezni Epizoda 2 – http://www.youtube.com/watch?v=a5Y0OO-oxIM
  Dan Ljubezni Epizoda 3 – http://www.youtube.com/watch?v=YdOHXCoiEno

  Rispekt ustvarjalcem!
  dan_ljubezni

  1. Dan ljubezni je zakon, na ŽVPL-u ga spremljamo že od začetka ;)

   Btw, zakulisje scene z Jonasom so objavili na Vesti …

  2. Hmmm..

   nekaj opazk. V sipi se vidi kamera, kamerman in mikrofon. Motece je, da so med prizori fantje drugace obleceni, imajo celo drugacne frizure, celo prostor menjajo. Npr. v prvem delu sedijo zunaj, v drugem, ki se kao nadaljuje pa not.

   Bulšid je meni to, če zajebeš že pri osnovi. Sicer pa podpiram tako produkcijo. Čim več dobrih kratkomontažnih filmčkov.

  3. marko, sem prepričan da je kljub vsem tem problemom stvar še vedno boljša od veliko slovenskih filmov za katere pa ne grejo majhne vsote denarja.

   Ampak ni zanimiv komentar če ni tak da nekoga popljuvaš do konca a :)

  4. Boštjan, meni je izvrsten ta, ki “igra” Anžeta. Sicer pa se vidi, da se fantje trudijo, zato jim drzim pesti, da se izpopolnijo v prihodnjih epizodah. Vseeno pa ne smejo delati osnovnosolskih napak, ki sem jih omenil zgoraj.

  5. Hvala vsem za komentarje in Hadu za objavo!

   Marko, zadeva se ne dogaja v enem dnevu in zato spreminjajo oblačila in prostore. Npr. epizoda 1 se dogaja enega dne, drugi del pa naslednji dan. Zato tudi drugacne pijace, prostor…zadevo bi lahko resili s tem da je enostavno napis: “Naslednji dan” ampak zaenkrat to nobenga ni zmotilo in se ne zdi potrebno. Za frizure je pa tako, da se snemajo razlicne scene v razlicnih dnevih in zaenkrat nismo se najdli frizerja, ki bi znal v nulo postrižt tako kot je treba. :) Zdej snemamo vse sproti tako, da bo kontinuiteta bla bolj natancna. Hvala!

  6. jst bi samo izpostavila, da sta Simon in Anže v naslednji dan pršla v kafič in zato druga pijača,obleke itd…debata je pač zopet nanesla na ful faking hud žur ahaha..
   odlično vse skupi..kdaj bo 5.epizodaaa??

  Komentarji so zaprti.