Vsak dan sem na cesti. Moj zvesti spremljevalec v avtu je, ker se večinoma vozim sam, Val 202. Sicer se mogoče sliši malce smešno, ampak ne znam si več predstavljati jutranje vožnje proti Ljubljani, ali Mariboru brez poslušanja domislic odličnih voditeljev Vala 202!
In če sem pred leti v avtu poslušal izključno kasete in kasneje CD-je, je sedaj vsa stvar precej bolj preprosta. Prižgem radio in stvar je urejena. Nič več iskanja pravega CD-ja, iskanja skupine, ki bi mi sedla,..

Val 202 in njegovi ustvarjalci poskrbijo za ravno pravo mešanico informacij, glasbe, predvsem pa zanimivih dovtipov (asshole recimo), ki prikradejo poslušalcem nasmeh na obraz. Niti oglasni bloki ne motijo, no mogoče oglasne oddaje, ki so malce preveč šalabajzerske – ampak imam srečo, da jih le redko ulovim.


Všeč mi je, da njihovi glasbeni uredniki vrtijo tako raznoliko glasbo, da včasih sam ne morem verjeti da sem na na nacionalnem radiu – Sex Pistols, Fugazi, Ramones, Hladno Pivo. Da o oddajah ki so posvečene elektronski glasbi, ali novim skupinam, ki si šele utirajo pot med zvezde, niti ne izgubljam besed.

Ne bom izpostavljal imen, kajti celotna ekipa skrbi za to, da smo poslušalci zadovoljni. In odzivi klicateljev, ki gredo v eter govorijo ravno o tem – da se z Valom 202 počutijo domače!

Ekipi Vala 202 še naprej želim, da mi velikokrat polepšajo dan in da še naprej ustvarjajo najbolj poslušano radijsko postajo v Sloveniji! Rispekt!

Val 202 lahko sledite tudi na:

  • Spletu www.val202.si
  • Facebook Val 202
  • Twitter Val 202