had blog roni kordis had blog roni kordis

Val 202 – vsak dan mi polepša dan!

Vsak dan sem na cesti. Moj zvesti spremljevalec v avtu je, ker se večinoma vozim sam, Val 202. Sicer se mogoče sliši malce smešno, ampak ne znam si več predstavljati jutranje vožnje proti Ljubljani, ali Mariboru brez poslušanja domislic odličnih voditeljev Vala 202!
In če sem pred leti v avtu poslušal izključno kasete in kasneje CD-je, je sedaj vsa stvar precej bolj preprosta. Prižgem radio in stvar je urejena. Nič več iskanja pravega CD-ja, iskanja skupine, ki bi mi sedla,..

Val 202 in njegovi ustvarjalci poskrbijo za ravno pravo mešanico informacij, glasbe, predvsem pa zanimivih dovtipov (asshole recimo), ki prikradejo poslušalcem nasmeh na obraz. Niti oglasni bloki ne motijo, no mogoče oglasne oddaje, ki so malce preveč šalabajzerske – ampak imam srečo, da jih le redko ulovim.


Všeč mi je, da njihovi glasbeni uredniki vrtijo tako raznoliko glasbo, da včasih sam ne morem verjeti da sem na na nacionalnem radiu – Sex Pistols, Fugazi, Ramones, Hladno Pivo. Da o oddajah ki so posvečene elektronski glasbi, ali novim skupinam, ki si šele utirajo pot med zvezde, niti ne izgubljam besed.

Ne bom izpostavljal imen, kajti celotna ekipa skrbi za to, da smo poslušalci zadovoljni. In odzivi klicateljev, ki gredo v eter govorijo ravno o tem – da se z Valom 202 počutijo domače!

Ekipi Vala 202 še naprej želim, da mi velikokrat polepšajo dan in da še naprej ustvarjajo najbolj poslušano radijsko postajo v Sloveniji! Rispekt!

Val 202 lahko sledite tudi na:

 • Spletu www.val202.si
 • Facebook Val 202
 • Twitter Val 202
  1. Popolnoma se strinjam s teboj. Val 202 je v teh časih, ko vse upada in izgublja na kvaliteti, ko se živi hitro in glasno; tisti , ki se ga najbolj sliši bo zmagal: nima veze, če je malo tako, glavno, da je naglas…
   V tej krizi domišljije, optimizma in ustvarjalnosti ena izmed svetlečih zvezd.

  2. no če bi ene dvakrat poslušal oglasno reklamo, potem ziher ne bi bil več tvoj radio nastavljen na val202, mene je eno obdobje minilo, ker sem vedno nabasal na te oglasne oddaje. Od takrat ga ne poslušam več. Ja naj se malo zamislijo.

  3. Ja, oglasne oddaje so zoprne, to je res … drugače pa tudi jaz rad prisluhnem Valu 202, dober program, le št. ekipe se čudim. Kar veliko jih je!

  4. Roni, če bi se Val pasel samo iz denarja iz naslova sponzorjev, bi imel enega zaposlenega in 685 študentekov. Njegov komercialni program bi se pa prekinjal z glasbo ;)

  5. Bravo Val202! Zanimivo je, da radiu uspeva to kar nacionalni televiziji nikoli ni uspelo. Kljub konkurenci, poplavi plehkih komercialnih radiev in poneumljenega branja zanimivosti iz spleta, da o nagradnih igrah niti ne govorim jim uspeva to, da so najbolj alternativni radio v Sloveniji. Tudi reklamne oddaje so za prave Onane bizarno smešne. Gremo Val in gremo Radio Slovenija.

  6. Oglasne oddaje – čist mem :)
   Prav tako Andrej Karoli – grozno, da so ga še ostali špikerji začeli posnemat. Zakaj je tako popularen, mi je vsakič, ko ga slišim, manj jasno.
   Pa športa čez vikend popoldne bi lahko bilo malo manj. Ž liga iz Spodnjega Kašlja pač ne zanima blazno velikega kroga poslušalcev :)

   Vse ostalo – kapo dol in zelo srečni smo lahko, da imamo tako kvaliteten nacionalni radio! BRAVO VAL 202!

  7. Jup, tale šport zna biti nadležen, drugače pa super :). Veliko boljše kot “sami hiti”, ki se jih prenaješ v dveh urah.

  8. Men je bil do zdaj Praprotnik najbolj zakon, ker ma res odličen smisel za humor, pa tudi pri pikrih političnih se ne ustraši :)

  9. Jep… tudi sam to ugotavljam zadnje čase. Definitivno najboljša muzka na slovenskih radiih. Tiste oglasne oddaje so res smešne, ampak so ponavad ob ene 10h-11h, da jih deloven človek z lahkoto zamudi.

  10. Praprotnik je car… ko pa se oglasi Karoli moram zamenjat postajo isto sekundo. Ta se po moje zdi smesen s svojimi “salami” samo sebi pa trem starim mamam, ki ga klicejo skoz… Aja pa Pepiju iz Sevnice :)

  11. Kot zasvojeni poslušalec avdioknjig in podcastov, ti za dolge vožnje močno priporočam tudi tovrstno poslušanje. :)

  12. Ja ja smo že kar stari a ne, pravijo da je val202 za starce….

  Komentarji so zaprti.