had blog roni kordis had blog roni kordis

Pimp my house – dva dni prenavljanja hiše se precej pozna

Dve vgradni omari in deset rolojev na oknih je rezultat tega vikenda, ko ni bilo časa za nič drugega, kot za delo. Petek je bil cel dan namenjen postavljanju dveh vgradnih omar, s katerimi “naj bi se” rešila stiska s prostorom za cunje – vendar če greš v soboto v šoping in nabaviš cel kup novih, potem problema nisi rešil, ampak si ga samo prestavil. Ampak to je povsem druga zgodba.

Vmes je bil seveda še obvezen postanek v Ikei v Italiji in “oborožen” s celim kupom “neumnosti” je bila pred menoj tudi delovna nedelja. Ampak tukaj sta nama na pomoč priskočila sestra in njen mož (HVALA!), ki sta pomagala pri montaži rolojev, ki nadomeščakp zavese, ki so se do sedaj uporabljale. Namesto rumenih, rdečih in belih, bo od sedaj v hiši samo bela barva!
Njuna pomoč, oz. onadva sta zaslužna, da je bilo ob 23. uri vse skupaj končano in se vse v hiši “šajna”. In kar je še boljše pri vsem tem, je dejstvo, da sem se zopet znebil cel kup šare, ki sem jo do sedaj samo prestavljal iz sobe v sobo.

Hvala Maša, hvala Pavle!

  1. Osebno imam še vedno raje zavese, dajejo človeško toplino, ki se v industrijalizaciji dnevne sobe izgublja. Druga zgodba bi bila, če bi se ti roloji znali sami odvinat in zavijat..ampak konec koncev tudi zavese lahko postaviš na motorček :)

  2. @abcd: tole pa ni slaba ideja.. :) hudica.. zdej si mi dal za mislit :)

    @gregc: jebela cesta.. ni jaboklo nic krivo :))

  3. Odvijanje bi bilo zakon, če bi imel še app zato;)

    Drugače se pa vedno pri beli začne. Težko je kr barve upelat sploh, če je večji prostor. Začneš z belo pol pa po potrebi dodaš kej barve.

  4. Kako znano! Vedno starejši bratje in sestre priskočimo na pomoč mlajšim in kao nevednim (prej bi rekla – lenim). :)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja