Ko sem začel uporabljati Twitter (pred 1116 dnevi), je bil moj nick Had na Twitterju že zaseden. Ker mi ni preostalo drugega, sem odprl Twitter račun z imenom hadhad in lastniku računa had poslal sporočilo, da odkupim njegovo uporabniško ime. Odgovora ni bilo.

Pred časom sem nekje prebral, da Twitter ukinja neaktivne račune in da obstaja možnost, da blagovne znamke – kar had je, dobijo svoja uporabniška imena, tudi če jih kdo drug uporablja. In seveda sem poskusil ta način (link). Približno 14 dni ni bilo odgovora in bil sem prepričan, da so “pozabili name”. Vendar sem se motil. Pred dvema dnevoma sem dobil njihovo elektronsko sporočilo, da naj jim sporočim kater uporabniški račun naj povežejo na http://twitter.com/had. Od mojega odgovora do spremembe je trajalo vsega skupaj manj kot 4 ure! Rispekt Twitter!

Torej, od sedaj sem na Twitterju na naslovu http://twitter.com/had, oz. moj novi Twitter uporabniški račun je had. Da o tem, da sem včeraj presegel mejo 2000 sledilcev na Twitterju, niti ne pišem!

6 Responses to Twitter Had – končno mi je uspelo dobiti moj nick na Twitterju

 1. Martina says:

  ti si en samoušećnež aka narcis

 2. had says:

  cist se strinjam.. ampak je to tvoj problem?

 3. SNT says:

  Jaz bi rekel, da nisi samovšečnež, ker znaš biti zelo kritičen do sebe. Imaš pa dobro mero samozavesti, kar seveda tistim, ki je nimajo, gre v nos, saj se počutijo nesigurne in manjvredne.

 4. Stark says:

  Njen problem je, da sploh ne zna napisati “samovšečnež”. Taki ljudje so #fail

 5. Anonymous says:

  Svašta :)

 6. Lektoriranje diplomskih nalog says:

  Ful dobro. Pa saj od takih velikih, lahko pričakuješ dober suport. Ok, no, od Facebooka ne, ti res dolgo rabijo, da kaj odgovorijo, če že.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.