Château & Hôtel la Vignette Haute – Small Luxury Hotel – fotografije

Château & Hôtel la Vignette Haute, leži v idilični vasici Auribeau-sur-Siagne, približno 15 minut oddaljen od Cannesa in sodi med Small Luxury Hotels (tako kot hotel San Regis v Parizu). Zakaj je slednje pomembno? Ker za to, da hotel “pade” v to kategorijo, mora izpolnjevati cel kup zahtev – torej gost točno ve, kaj bo dobil.

V najinem primeru, ko sem izbiral hotel, sem si želel samo eno stvar – mir (izven turističnih točk na Azurni obali) in najmanj štiri zvezdice! Ko sva se pripeljala do hotela, sva bila še malce bolj presenečena, kot ko sva si ga ogledovala na spletu – namreč hotel la Vignette Haute je dejansko narejen na osnovi gradu iz 17. stoletja. Prvi vtis, ko sva stopila notri je bil sicer malce “spooky” – ali tudi straši v tem gradičku? Vendar je vse skupaj opremljeno s takšno mero okusa in poskrbljeno za detajle, da sva pozabila na strah.

Sicer ima hotel pomankljivost – voda v bazenu zunaj ni ogrevana! Ampak kar se tiče sobe in vsega ostalega pa je to definitivno hotel, ki ima štiri zvezdice in si jih zasluži.

Komentarji so zaprti.