Tri dni nazaj sem v zapisu JJ – Janez Janša in GG – Gregor Golobič na Twitterju pisal o prihodu Gregorja Golobiča na Twitter. In naslednji dan se je začela “sveta Twitter vojna” med levimi in desnimi.

Kot športni komentator bi tole lahko opisal – v desnem kotu boksarskega ringa sta pripravljena Janez Janša in Žiga Turk da branita čast in slavo svoje stranke, na nasprotni strani ringa – v levem kotu pa sta Twitter novinca Pavel Gantar in Gregor Golobič. V upanju fair tekme se za vas oglašam in Twitter ringa!!

Vse skupaj se je začelo s tvitom GG-ja:

  • Gregor Golobic –  @drfilomena Žal ne bom sodeloval v JJ race-to-the-bottom filmu , kot te dni v zadahu septičnih jam spletnih forumov onesnažuje tudi twitter.

In potem se je počasi začelo:

  • Žiga Turk –  @ZaresGregor Tole je bil vaš prispevek v race-to-the-bottom, ki ga na twitterju med kao politiki doslej nismo poznali.
  • Žiga Turk – Twitter je bil do zdaj kar civilizirano okolje. Nobenega “zadaha septičnih jam” ni bilo. Ni potrebe, da bi nam novinci o tem držali lekcije.
  • Gregor Golobic – @zzturk Očitno kot “stari čriček” ne berete gospodarjevih “civiliziranih izbruhov” ali pa ste zaslepljeni za nesmrtno dušo spletne septike.
  • Janez Janša – @PGantar Trenutno bi stranko, v kateri je B. Grims, volilo nad 30% opredeljenih volilcev. Stranko Zares, PG in GG pa nekaj pod 3%.

Kot majhni otroci v peskovniku, kjer je pomembno kdo je bil prvi in je dobil “najboljše” igračke. Sploh ni pomembno kaj se napiše, vse kar se napiše je napačno. Tako kot smo že dolgo časa navajeni iz same politike, oz. drugače – ni važno kaj je – jaz sem proti!!!