Zima sicer še ni pred vrati, vendar je tale ponudba, ki sem jo zadnje par dni opazoval na plakatu na poti v službo, zelo atraktivna. Namreč smučarska sezonska karta, ki velja od ponedeljka do petka za smučišče Rogla po ceni 99 eurov, oz. po ceni 94,05 eurov, če plačate preko spleta z MasterCardom je zelo zelo ugodna cena. Karte se lahko dobijo preko spleta – http://www.rogla.eu/

Vsekakor je ponudba ugodna, saj je dnevna karta za taisto smučišče med tednom v redni prodajo 21 eurov, oz. v predprodaji 19 eurov.

In ne, ničesar nimam s smučiščem Rogla, niti ta objava ni kako drugače sponzorirana, vendar je škoda da so takšne informacije skrite nekje na internetu, ko pa lahko marsikdo konkretno prihrani ob nakupu sezonske karte. Škoda, ker ta ponudba ne velja za smučišče Krvavec?!

Veliko užitkov na snegu!!

blank

14 Responses to Smučarska sezonska karta – Rogla – ponedeljek – petek – 99 eurov

 1. intro pravi:

  A si ratal mal novinarja pa ne znaš več 99€ delit z petimi delavnimi dnevi ….

  • had pravi:

   jaz tole razumem kot karta, ki jo lahko uporabljas vsak dan v tednu cez celo sezono in ne samo 5 dni v sezoni?
   ali se motim??

   • miha pravi:

    res velja celotno sezono…vendar je tudi res, da je samo za Roglo…Rogla pa je malo predaleč…

    • intro pravi:

     Sedaj se jaz opravičujem. Če je tole za celo sezono je akcija super in vredna premisleka za selitev.

    • had pravi:

     ni panike.. sem tudi jaz moral dvakrat preveriti, ker mi tako kot tebi ni slo skupaj z dnevnimi cenami :)

 2. Black pravi:

  Glede na slikco ki je priložena na začetku piše Rogla in Krvavec tako da verjetno karta velja za oba dva smučišča. Je pa tako, da sta ob smučišča že nekaj sezon stružena pod skupino Unitur in karta če jo recimo kupiš na Krvavcu načeloma jo potem lahko izkoristiš na Rogli in obratno.

 3. StiH pravi:

  Karta je za celo sezono, pogovarjaj(m)o se pa še za nekatera ostala smučišča. Velja pa samo med tednom, torej ne velja ob vikendih, praznikih in med šolskimi počitnicami.

 4. Sebastjan pravi:

  Black ne velja za smučišče Krvavec. Na spletni strani piše takole (Smučarska vozovnica po ceni 99 € je na voljo le v preprodaji in velja izključno za smučišče Rogla. )

  Stih s katerimi smučišči se dogovarjate za podobno akcijo in kdaj bo kaj več znanega ?

 5. StiH pravi:

  Nimam blage veze, ker nisem zraven pri akciji :) Zadevo so nam pred kakim mesecem predstavli na internem sestanku in ravno to je bilo moje vprašanje, če bo še kako smučišče in sem dobil zgornji odgovor…

 6. Mitja pravi:

  Za vsa ostala smučišča bo v ponudbi družinska smučarska vozovnica. Več info bo objavljenih kmalu. Karta 99 € pa velja le za Roglo.

  lp, Mitja

 7. Pozdravljen!

  Ob zgornjem zapisu bi želeli opozoriti tudi na precej ugodno smučanje na Kobli, kjer si lahko s kartico Petrol kluba zagotovite sezonsko karto z 78 odstotnim popustom (cena karte že od 60 evrov naprej). Več informacij:

  Upam, da tole ne bo smatrano kot oglas, saj kot je zapisano v prispevku: »je škoda, da so takšne informacije skrite nekje na internetu, ko pa lahko marsikdo konkretno prihrani ob nakupu sezonske karte.«

  Hvala in lep dan!

  Klemen Geršak
  Petrol Marketing

  • had pravi:

   niti najmanj ne tretiram tega kot oglas.. ravno nasprotno!

   namrec premalo smo obvesceni o taksnih in podobnih akcijah, s katerimi lahko precej prihranimo – smucanje ni poceni in taksne stvari so odlicne!

 8. Super. Hvala. Če se v prihodnje pojavi še kakšna zanimiva ponudba, v okviru objavljene vsebine spet obvestim.

  Klemen Geršak
  Petrol Marketing

 9. had pravi:

  lahko kar na mail :) pa objavim tudi zapis

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.