Damjan Murko, Novigrad in hotel s petimi zvezdicami

Damjan Murko udari znova! Dolgo časa nisem nikjer zasledil nobenih novic o Damjanu Murku, vendar je tudi res, da si jih nisem niti želel vedeti. No, včeraj sem naletel na novico, ki je vredna vsaj Pulitzerja, ker je totalen novinarski presežek in opisuje počitnice Damjana Murka in njegove noseče žene (jeap, tudi jaz sem se isto vprašal, kot si se ti sedaj!) na hrvaški obali. V bistvu je v “članku” zapisano takole (vir):

Pred dnevi sta se vrnila iz Novigrada, kjer sta se po Damjanovih besedah imela kraljevsko. Uživala sva v hotelu s petimi zvezdicami, tako da je bilo razvajanje res na najvišji ravni.

#wtf? Novigrad in hotel s petimi zvezdicami? Ne obstaja! Sicer ne bi tako vehemento trdil, ampak po moje poznam vse hotele v Novigradu in vem, da ni nikogar s petimi zvezdicami.

Vendar, da ne bi zavajale koga, sem šel preveriti na Booking.com in ugotovil, da se ne motim (vir). Da ne bo pomote, ne moti me, da je bil, ali ni bil Damjan Murko v hotelu s petimi zvezdicami v Novigradu – bolj me moti, da se objavi vse sranje, ki ga “zvezdniki” pošljejo na uredništva. Včasih bi vseeno svetoval, da se preveri, če njihove zgodbe stojijo, oz. si smiselne.

Ko sem gledal fotografije pod tem člankom (osebni arhiv), ko sta na obali, pod ležalniki in je pod fotografijo komentat “Na plaži sta si zakonca privoščila vse udobje” (vir), sem sklepal, da sta bila verjetno v hotelu Maestral, ki ima štiri zvezdice, luksuz senčnika na obali in dva ležalnika pa stane 90kun dnevno!

Me veseli, da je Damjan Murko užival v Novigradu v hotelu s petimi zvezdicami – s tem hotelom je precej podobno, kot z njegovo uspešno glasbeno potjo!

p.s.: najbližji hotel s petimi zvezdicami je v Umagu – hotel Melia Coral, Rovinju – hotel Lone in hotel Monte Mulini, Opatija – hotel Ambasador, Milenij, Mozart…

  1. “Sicer pa v tem času toliko nastopam, da na odrih po Sloveniji kilogrami kar hitro splahnijo sami od sebe.”
    A to pomeni da ima veliko nastopov? Mi lahko kdo pove, kje je Murko nazadnje nastopal? Jaz še v življenju nisem nikjer srečal nobenega njegovega plakata, ki bi vabil na njegov nastop, no, mogoče pa on taka velika zvezda tega sploh ne rabi.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja